National

Fost primar găsit împuşcat în propria casă – FOTO

Publicat: 02 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Fost primar găsit împuşcat în propria casă - FOTO
Un fost primar s-a împușcat cu arma de vânătoare pe care o deținea legal

Un fost primar a fost găsit împușcat în propria casă în judeţul Mehedinți. Fostul primar al comunei Husnicioara s-ar fi împuşcat, potrivit raportului iniţial întocmit de oamenii legii.

Incidentul nu este singular, în urmă cu un an un alt primar a fost găsit mort prin împuşcare în propria casă. Este vorba despre Emanuel Dănilă, fostul primar al localității Bocșa, județul Caraș-Severin.

Fost primar împuşcat în casă, găsit de cumnat

Așadar, poliţiştii din Drobeta Turnu Severin s-au deplasat în comună Husnicioara din judeţul Mehedinți după un apel la numărul unic de urgență 112. Un fost primar a fost găsit împuşcat în casă, în cursul serii de joi. Fostul edil care avea 43 de ani a fost găsit fără suflare în bucătăria locuinței. Acesta s-ar fi sinucis folosindu-se de o armă de vânătoarea. Cumnatul bărbatului este cel care l-a găsit pe edil fără suflare:

” Cadavrul bărbatului a fost găsit în bucătăria locuinței, așezat pe scaun, prezentând o plagă prin împușcare la nivelul gurii, iar pe picioarele acestuia se află o armă de vânătoare, pe care acesta o deținea legal. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei”, informează Poliția Mehedinți.

Oamenii legii au constatat faptul că bărbatul locuia singur și că în ultima perioadă nu mai păstra legătura cu apropriaţii. Chiar cumnatul bărbatului a fost cel care s-a alertat pentru că bărbatul nu mai răspundea la telefon de câteva zile, dar nici la mesajele trimise pe rețelele de socializare. Așa cum este procedura, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Bărbatul deținea în mod legal arma de vânătoare care a fost folosită pentru posibilă sinucidere.

Pandemia a crescut numărul sinuciderilor

Nu se cunosc cu exactitate motivele care au dus la sinuciderea fostului primar din comuna Husnicioara din județul Mehedinți. Specialiștii au anunțat recent faptul că pandemia a crescu numărul persoanelor care au ales să se sinucidă. Aceeași specialiști menționează faptul că sunt varii motive pentru care aceștia au ales să-și pună capăt zilelor. Lipsa de socializare, greutățile financiare, sau problemele din dragoste au fost de nesuportat pentru aceștia. La nivel local, în județul Iași, în 2021 au fost mai multe sinucideri în rândul unor tineri.

De exemplu, în doar câteva luni au fost minim 5 tineri care au ales să-și pună cap zilelor. Poate una dintre cele mai halucinante sinucideri de la Iași a fost a unui tânăr care a transmis totul pe Facebook. Bărbatul s-a spânzurat, iar tragedia a fost transmisă live pe rețeaua de socializare Facebook. Irinel a decis să-și pună capăt zilelor. Bărbatul de 33 de ani, din comuna Ion Neculce, a luat o funie, a legat-o de o grindă și a plecat de pe această lume. Așadar, fostul primar care s-a sinucis ar fi putut suferi din dragoste, sau putea avea probleme financiare, mai ales în contextul că în ultima perioadă bărbatul devenise tot mai distant de rude sau de prieteni.

Adauga un comentariu