Cancan

Fosta soție a lui Bănel Nicoliță a spus în ce relații este cu tatăl fetițelor ei. „Nu ne mai consultăm”

Publicat: 23 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Fosta soție a lui Bănel Nicoliță a spus în ce relații este cu tatăl fetițelor ei. Nu ne mai consultăm
Pe Bănel Nicoliță și Cristina îi mai legă doar cele două fiice pe care le au împreună

Cristina, fosta soție a lui Bănel Nicoliță, a povestit de curând în ce relații a rămas cu tatăl fetițelor ei, fostul jucător al echipei Steaua București. Divorțul dintre Bănel și Cristina s-a pronunțat în 2020, iar principala cauză a despărțirii a fost faptul că fotbalistul a pus activitatea profesională mai presus de familie. Mai mult, după separare, Bănel Nicoliță se confruntă cu mari probleme financiare, ba chiar se zvonea că este căutat de cămătari.

Bănel Nicoliță şi Cristina s-au căsătorit în luna iunie a anului 2014, în localitatea natală a fotbalistului. La acea vreme, presa mondenă din România o prezenta pe Cristina drept un etalon în materie de elegantă, dar mai ales de discreţie. Cei doi s-au cunoscut în 2008, pe vremea când Bănel juca în România. Și totuși, cei doi au divorțat în 2020, însă ruptura dintre Bănel și Cristina s-a produs încă din 2018.

Fosta soție a lui Bănel Nicoliță rupe tăcerea

Cristina a dezvăluit că a rămas în relații bune cu tatăl copiilor ei, însă nu mai are nicio legătură cu ceea ce se întâmplă în viața bărbatului. Ea a recunoscut totuși că singurele decizii pe care cei doi le iau împreună sunt cele legate de fetițele lor. Cât despre zvonurile potrivit cărora Bănel ar fi fugit din țară din cauza cămătarilor, Cristina spune că nu cunoaște aspecte legate de acest subiect.

De când au divorțat, Bănel Nicoliță și fosta lui soție au încercat să păstreze o relație de prietenie, de dragul copiilor. Cei doi se consultă întotdeauna în privința deciziilor pe care le iau pentru fetițe, însă fiecare își vede de viața lui, atunci când vine vorba de hotărârile personale.

„Nu ne mai consultăm în aproape nimic de luni bune. Singura excepție o reprezintă deciziile pe care le luăm referitoare la copii. În rest, fiecare decide pentru el însuși. Am luat-o pe drumuri separate, ca atare e normal să luăm și decizii independente”, a declarat Cristina.

Ce spune fosta soție a lui Bănel despre presupusele datorii la cămătari

Fosta soție a lui Bănel Nicoliță a fost rezervată în ceea ce privește problemele pe care tatăl copiilor ei le-ar fi avut cu cămătarii. Întrebată cum a stat, de fapt, situația, Cristina a mărturisit că presa a exagerat întreaga poveste. Mai mult, ea a declarat că nu a venit nimeni să-i ceară bani, în contul vreunei datorii a lui Bănel.

„Pe mine nu m-a căutat nimeni în acea perioadă, să-mi ceară vreun ban în contul vreunei datorii a lui Bănel Nicoliță. Asta pot să vă spun. Mai multe nu vreau să adaug, fiindcă nu sunt genul căreia să-i placă notorietatea. Acum cred că s-a exagerat cu toată acea poveste. A fost creată cu mult dramatism. Așa o văd acum, privind retrospectiv”, a mai spus mama celor două fiice ale lui Bănel Nicoliță.


Maria Dragomiroiu si Sofia Vicoveanca spun adevarul despre starea lui Nicolae Botgros

Adauga un comentariu