Magazin

Fosta sotie a lui Cove face dezvaluiri socante

Publicat: 11 oct. 2010
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Fosta sotie a lui Cove face dezvaluiri socante
1

Gabriel Coveseanu, prezentatorul emisiunii „Fata lui tata” de la Kanal D, este acuzat de fosta sa sotie de violenta, aceasta sustinând ca vedeta Tv a batut-o atât în timpul casniciei cât si dupa divort. Maria Movileanu spune ca, în urma cu doua zile, Cove „a venit pe muteste” în spatele ei si a lovit-o brutal cu pumnul în cap. Cancan a publicat astazi o scrisoare a Mariei Movileanu.

„Scrisoare deschisa
…numai ca adevaratul Cove e altul…

Mi-a fost foarte greu sa ma hotarasc sa scriu despre toate aceste lucruri, unele  dintre ele personale si delicate si am suferit foarte mult fara sa ma plang  nimanui dar, s-a depasit orice limita pe toate planurile. Sunt scarbita de tot  ce am vazut si trait incat am hotarat sa-mi asum raspunderea de a face publica o  realitate atat de bine ascunsa si pervertita intr-o stare de bine pe care o  afiseaza in permanenta fostul meu sot. Este de notorietate faptul ca nu mai formam la ora actuala un cuplu, ca ne-am despartit in vara anului 2010 in conditii pe care le-am dorit exclusiv a fi civilizate straduindu-ma sa fac abstractie de toate, inclusiv de actiunea lui de divort incarcata de minciuni si de rasturnari de situatii care sa ma puna pe mine intr-o lumina proasta.

A ramas stabilit ca cel putin dupa divort sa ramanem in continuare doi parinti responsabili si sa ne completam in cresterea lui Bogdan. Din nefericire lucrurile nu au stat asa  si in ciuda faptului ca nu mai avem nimic de impartit, fiecare hotarand sa ne traim viata independent, fostul meu sot are un comportament din ce in ce mai impuliv si agresiv, sunt de fapt reactiile lui naturale pe care nu si le poate stapani nici in preajma fiului nostru. Si ca un facut, undeva in dosul lumii sunt in permanenta urmarita, terorizata si agresata de acesta. Nici in momentele grele prin care am trecut cu Bogdan nu s-a manifestat mai afectuos si mai ingrijorat.

Fiind internata cu el  in spital pentru o saptamana, a venit o singura data pentru 2 ore sa ne  „sprijine moral” („Da nu pot sa vin acum.Sunt in drum spre Paraul Rece si am o  treaba care nu poate fi amanata”) ca in rest aveam de toate. Chiar s-a si mirat ” da’ tu ai de toate draga! Ai si televizor, baie in camera!!!Super. Frigider. Mama, functioneaza!Stai bine aici!” L-a incantat foarte mult imaginea noastra, asa cum eram fiecare cu cate o perfuzie montata. Dupa despartirea nostra a aparut de nenumarate ori in public afasandu-si dragostea fata de copil , lipsa acestuia din casa si golul pe care i l-a lasat  aceasta despartire.

Concret, Cove este la ora actuala o victima care rataceste  oriunde revenind cat mai putin acasa pentru a nu trai nostalgia trecutului. Este  imaginea perfecta pe care si-o construieste si pe care si-o doreste neatinsa. Numai ca adevaratul COVE este altul. Inca de cand ne-am casatorit viata lui a fost calculata si toata atitudinea lui  premeditata pana in cele lai mici detalii. Asa ca ne-am achizitionat o casa, ne-am creat un comfort, o casa la munte, pe care am descoperit ulterior a nu fi  ale noastre ci ale firmei tatalui sau . Inclusiv prestatiile lui la Kanal D se  faceau in acelasi regim, banii intrand in contul aceleiasi firme. Chiar bunurile  mele proprii au fost cumparate la insistentele lui tot pe firma(masina, cosmetice, imbracaminte etc.). In tot acest timp eu nu am avut nici un gand ascuns. Am crezut ca suntem in mod real un cuplu, un sot si o sotie sinceri unul fata de celalalt.

La plecarea mea din casa nu numai ca nu am avut dreptul la nici un bun dupa cum mi-au relatat parintii lui intr-o discutie „sa pleci asa cum ai venit”,  dar mai mult am avut dreptul la o singura iesire pe usa, fara a mai putea reveni in casa. Simplul fapt ca un rand de chei ramasese l-a mine l-a determinat dupa un scandal monstruos sa o puna pe sora lui sa stea in apartament si sa pazeasca casa. Nici pana azi nu mi-a dat certificatul de nastere al copilului spunandu-mi ca-l pierd. Acum o sa va intrebati de ce nu l-am luat singura atunci cand am plecat. Pentru ca impreuna cu toate actele, chei de rezerva , documentele aparatelor electrocasnice si „alte valori” era inchis intr-un seif. De frica sa  nu ramana „gol pusca”,  intr-o noapte a luat cheile de la masina mea, s-a furisat si si-a luat GPS-ul pentru a nu-mi lasa vreo amintire.

Pe cat este de nostalgic acum ca e goala casa, pe atat era de vigilent in ziua plecarii noastre  (a mea si a copilului) sa nu i se goleasca casa. Si acum va rog sa vi-l  imaginati stand pa canapea si spunandu-mi pe un ton imperativ „aia nu o lua. Nu e  a ta. Nu ai dat tu bani pe ea”. Dupa cum vedeti , despre lucrurile serioase care  m-au afectat am indraznit sa vorbesc putin in gluma  tocmai pentru a ascunde cat de mult m-au durut,  dar si pentru a va scoate in evidenta atitudinea de  Familist a lui COVE.

Este adevarat ca poate sta linistit sub adapostul firmei tatalui sau, nu v-oi cere niciodata partajarea bunurilor comune. Nu dupa asta tanjesc. De cand ma stiu am avut o viata decenta si nu mi-a lipsit nimic din ceea ce mi-am dorit. In continuare ma straduiesc sa traiesc impreuna cu Bogdan aceeasi viata pe care am avut-o si inainte de casatorie, o viata sanatoasa plina de afectiune si fara  lipsuri material. Dupa cum va spuneam la inceput nu am crezut niciodata ca o sa pot vorbi deschis despre „tainele ” casatoriei noastre, dar am ajuns intr-un punct in care nu mai pot suporta atitudinea lui.

Daca am trecut cu multa discretie pa langa momentele pline de tensiune si  agresivitate din parte lui din timpul casniciei e lesne de inteles de ce am  facut-o. Orice om are insa un prag al suportabilitatii, dar atunci cand e depasit incepi sa ceri ajutor. Nimeni n-ar crede ca acest barbat matur de 36 de ani care s-a casatorit din  dragoste isi poate lovi sotia care-si tinea copilul in brate la numai doua luni  dupa ce a devenit tata. Si nu s-a intamplat doar o data, ci s-a repetat chiar in
prezenta unei personae straine.

Desi public isi exprima dragostea fata de Bogdan, in realitate nu si-o  manifesta. Este adevarat ca in cursul saptamanii vine sa-l viziteze o data sau  de doua ori, dar, niciodata nu-i daruieste nimic considerand ca pensia de  intretinere pe care o plateste acopera totul. Nici pentru aceasta pensie de  intretinere nu este prea convins ca e de datoria lui pentru ca de fiecare data  ma conditioneaza. Daca nu vede copilul cand vrea el, in functie de programullui, nu plateste. Mi-a obstructionat plecarea mea in vacanta cu copilul  in  Italia la unchiul meu fara nici un motiv : „ca asa vreau eu!”.

Practic copilul a devenit un motiv de santaj. In permanenta ma ameninta ca-mi va  lua copilul daca nu fac totul asa cum spune el. Am ajuns in situatia sa nu inteleg ce-si mai poate dori de la mine. Ar vrea sa  puna stapanire pe propria mea viata. Asa se explica faptul ca in plina zi l-am  surprins in fata blocului urmarindu-ma. Iar explicatia lui a fost : „E loc public, fac ce vreau!”. Ce m-a determinat pe mine sa vorbesc a fost incidentul care s-a petrecut astazi  10.10.2010 . Am refuzat sa-l mai las sa transporte copilul in conditii de nesiguranta in masina, fara scaun special pentru copil. Desi l-am rugat de
fiecare data sa cumpere un astfel de scaun, a refuzat sistematic si a transportat copilul pe scaunul din dreapta fata cu centura de siguranta („stai linistita ca am jeep”).

Dupa ce ne-am despartit , luandu-i copilul din brate, in  timp ce deschideam usa blocului, a venit pe muteste in spatele meu si m-a lovit  cu brutalitate cu pumnul in cap. Speriata de lovitura si pentru faptul ca Bogdan  a inceput sa planga am fugit in casa fara sa ma mai uit inapoi. Am relatat acest  eveniment si la politie. Va povestesc aceste momente din viata mea, constienta fiind ca nu sunt un caz  singular si ca multe femei trec prin ceea ce am trecut eu. Personal nu am avut  curaj sa vorbesc despre aceste lucruri in primul rand de rusine , de frica  fostului meu sot pentru ca tot timpul m-a amenintat ca-mi ia copilul si pentru  ca niciodata nu mi-am dorit ca in ochii copilului nostru imaginea tatalui sa fie  negativa.

Acum ma simt eliberata de toata aceasta povara si sper ca si COVE sa fi invatat ceva si sa inteleaga ca trebuie sa revina la un comportament normal de tata.

Va multumesc,
Maria Movileanu”

Adauga un comentariu