BZI LIVE

LIVE VIDEO – Fostul ministru al Finanțelor publice respectiv al Fondurilor europene, Eugen Teodorovici comentează și analizează BZI LIVE cele mai importante subiecte și evenimente

Publicat: 16 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Vineri, 17 mai 2024, ora 13.00, este programată o nouă ediție BZI LIVE alături de Eugen Teodorovici. Fostul ministru al Finanțelor publice respectiv al Fondurilor europene va discuta despre:

1. Tentativa de asasinat la premierul Slovaciei, Robert Fico! Creşte pericolul extremelor?; 2. Liderii PSD și PNL Marcel Ciolacu respectiv Nicolae Ciucă, între spectacolul grotesc electoral și demagogie!; 3. Klaus Iohannis a fost în SUA! De ce? Vom da arme Ucrainei?; 4. Președintele Xi, în Serbia și Ungaria! România nu contează pentru China!; 5. Camera Deputaților a respins legea care interzicea Serviciului Român de Informații (SRI) să aibă activitate în Presă, Justiție sau Parlament! Ce este asta?; 6. România trimite arme în Ucraina (vezi discuția despre Sistemul Patriot)? Ce înseamnă asta?; 7. Klaus Iohannis se laudă cu forța militară a țării, în SUA în timp ce noi suntem cu armata ”la pământ”!; 8. Rusia a mutat arme nucleare în Belarus. New York Times (NYT) susține că a identificat unde a amplasat Rusia armele nucleare și a publicat imagini din satelit pentru susținerea afirmațiilor. Potrivit cotidianului american, depozitul de arme nucleare rusesc este situat foarte aproape de granița de nord cu Ucraina!; 9. Președintele Franței Emmanuel Macron nu exclude un război cu Rusia. Condițiile în care Franța ar interveni militar!; 10. Confruntări între poliție și familiile ostaticilor ținuți de Hamas. Mii de israelieni au protestat împotriva premierului Netanyahu. Proteste și în Statele Unite, pro-palestiniene! Cum rămâne cu genocidul din Fâșia Gaza?; 11. Analiză CNN: Prin recentele atacuri transfrontaliere surpriză, Rusia expune fără milă slăbiciunile Ucrainei: lipsa de armament și de soldați!

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu