Eveniment-Social

Fostul ministru al Justiției din România, actualul rector al Universității Cuza din IAȘI, profesorul Tudorel Toader face precizări legate de pedepsele pentru cei care nu respecta carantina și izolare în perioada COVID-19

Publicat: 05 apr. 2020

Fostul ministru al Justiției din România, actualul rector al Universității Alexandru Ioan Cuza (UAIC) din Iaşi, prof. univ. dr. Tudorel Toader face precizări legate de pedepsele pentru cei care nu respecta carantina și izolare în perioada COVID-19.

Acestea au fost postate pe pagina sa de Facebook și sunt următoarele: „Două simple precizări! 1) 192 din 238 infracțiuni, prevăzute în partea specială a Codului penal, au pedeapsa de până la 7 ani închisoare, intrând sub incidența recentei inițiative legislative privind executarea acesteia la domiciliu.

2) Inițiativa legislativă aparține cuiva care, în Parlament, susținea Legea recursului compensatoriu >, devenind un critic acerb abia când a văzut efectele acesteia.
PS: exemple – tortură, tâlhăria, lipsirea de libertate în mod ilegal, represiunea nedreaptă, șantajul…………”, transmite rectorul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași.
Comentarii
Adauga un comentariu