National

Fostul Principe Nicolae și Alina Binder vor deveni părinți pentru a doua oară: „Se întâmplă minuni”

Publicat: 06 dec. 2021
fostul Principe Nicolae și Alina Binder
Familia fostului Principe al României se va mări cu încă un membru din primăvara anului viitor

Bucurie mare pentru Casa Regală a României după anunțul făcut de fostul Principe Nicolae și Alina Binder. Cei doi vor deveni părinți pentru a doua oară, iar vestea au dat-o chiar în prag de Sfântul Nicolae. Din ceea ce se cunoaște până acum, cel de-al doilea copil al cuplului va veni pe lume în primăvara anului viitor.

Într-o perioadă destul de dificilă, în care ne confruntăm cu o mulțime de probleme, pentru unii dintre noi se mai întâmplă și minuni. Astfel, în Casa Regală a Românie urmează să vină pe lume un nou membru.

Fostul Principe Nicolae și Alina Binder, părinți pentru a doua oară

Fostul Principe Nicolae, nepotul Regelui Mihai, și soția sa Alina Binder vor deveni părinți pentru a doua oară. Cuplul a dat vestea cea mare chiar în prag de Sfântul Nicolae. Astfel, ei au ales o zi cu totul specială pentru a le comunica oamenilor ce urmează să se petreacă în viața lor.

Chiar dacă ne confruntăm cu multe probleme și trăim vremuri grele, fostul Principe se bucură că se mai întâmplă și lucruri bune și au șansa de a devenit părinți pentru a doua oară. Anunțul a fost făcut în Ajun de Sfântul Nicolae, printr-un comunicat de presă. Bebelușul va veni pe lume în primăvara anului viitor, însă fostul principe nu a dat prea multe detalii. Și la primul copil a procedat la fel și a fost rezervat în declarații.

„De multe ori, chiar și în perioadele dificile se întâmplă minuni. Pentru mine și Alina-Maria de Roumanie minunea este un nou membru al familiei”, a anunțat Nicolae al României.

Ulterior, Principele a postat comunicatul și pe rețelele de socializare, pentru a se asigura că toată lumea se bucura pentru reușita familiei sale. Și data trecută a ales tot o zi specială, respectiv 1 iunie, pentru a da de veste că va deveni tătic pentru prima dată.

Câți copii are fostul Principe Nicolae

Nicolae și Alina-Maria Binder au devenit părinți pentru prima dată la începutul lunii noiembrie a anului trecut. Au anunțat de 1 iunie că vor deveni părinți, dar abia în ziua nașterii au dezvăluit că au o fetiță perfect sănătoasă, care a primit numele Maria-Alexandra. Pe atunci, fostul Principe spunea că simte că în familia lui a avut loc o minune, pentru că micuța a venit pe lume cu doar o zi înainte de sărbătoarea Sfinților Mihail și Graviil. Astfel, a considerat că regretatul său bunic, Mihai, o ocrotește din Cer pe micuță.

Însă pe lângă această fetiță, fostul Principe Nicolae mai are o fetiță pe nume Iris Anna. Micuța se apropie de vârsta de 6 ani, ziua ei de naștere fiind pe 9 februarie. Fetița este crescută de mama ei, Nicoleta Cîrjan, care i-a cerut principelul Nicolae să o recunoască și a reușit acest lucru în urmă cu aproximativ 2 ani și jumătate, când testul ADN a arătat că el este tatăl bilogic.

„În urma insistenţelor mele de a face testul privind stabilirea paternităţii presupusului meu copil, doamna Nicoleta Cîrjan a acceptat realizarea acestuia. Rezultatul a fost pozitiv, reieşind că sunt tatăl copilului ei. Având în vedere contextul în care acest copil a venit pe lume, faptul că nu am avut o relaţie cu mama acestuia, mi-am asumat responsabilitatea legală faţa de acesta. Din raţiuni care ţin de protejarea intereselor superioare ale copilului, consider că orice aspect legat de viaţa acestuia este de natură strict privată. Din dorinţa expresă de a proteja copilul şi pentru a nu-l supune niciunui risc mediatic sau de bullying am decis să încetez orice alte comentarii pe marginea acestui subiect”, a fost declaraţia lui fostului principe la acea vreme.

Adauga un comentariu