Cancan ultimă oră

Fostul prinț Nicolae al României și Alina Binder au publicat primele imagini cu fetița lor

Publicat: 02 dec. 2020
Fetița principelui Nicolae
Pictorialul emoționant a fost făcut pentru o publicație din Franța.

Fostul Principe Nicolae și “Lady Di a României” au devenit părinți la începutul lunii noiembrie. La mai bine de o lună, proaspătul tătic a publicat și primele imagini cu fetița lor, Maria-Alexandra.

Soția fostului prinț Nicolae al României a avut o sarcină ușoară și nu s-a confruntat cu probleme, grețuri sau nopți nedormite. Iar, pe 7 noiembrie, Alina Binder a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Anunțul a fost făcut chiar de către fericitul tătic, a doua zi, în care a dezvăluit și numele pe care cei doi proaspăt părinți l-au ales pentru minunea din viața lor.

”Sunt foarte bucuros să vă anunț nașterea fiicei mele, Maria-Alexandra, pe 7 noiembrie 2020, ora 20:05. Fericitul eveniment a avut loc la Spitalul Polizu din București. Soția mea, Alina-Maria și fetița noastră sunt perfect sănătoase.

Trăim un moment cu totul special în familia noastră și, în emoțiile acestor clipe, mulțumim cu recunoștință pentru sprijinul și entuziasmul deosebit al românilor. Gânduri de aleasă prețuire pentru dăruirea personalului medical, în aceste vremuri dificile. Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a fost mesajul postat de Nicolae al României pe contul său de Facebook.

La mai bine de o lună, fostul prinț Nicolae al României a publicat și primele imagini cu fetița lui și a Alinei Binder. Într-una dintre fotografii, micuța Maria-Alexandra doarme liniștită în brațele mamei sale, în timp ce tăticul ei o ține de mână.

Pictorialul emoționant a fost făcut pentru o publicație din Franța, iar fanii n-au contenit cu urările de bine la adresa familiei.

Prințul Nicolae mai are o fiică

În 2015, Principele începuse o relație fără obligații cu Nicoleta Cîrjan, o brașoveancă stabilită la București pe care o cunoscuse în timpul turului intitulat „Caravana cărților pe bicicletă” – menit să strângă fonduri pentru a promova cititul în medii defavorizate. Relația dintre cei doi a început profesional, apoi au început să petreacă mai mult timp împreună. Principele Nicolae i-ar fi spus însă Nicoletei că nu își dorește o relație serioasă.

Idila dintre cei doi a durat aproximativ trei luni, chiar dacă nu se vedeau foarte des. În iulie, 2016, în schimb, Nicoleta Cîrjan a aflat că este însărcinată și a hotărât să păstreze copilul. La trei ani de la nașterea lui Iris Anna, Principele Nicolae a făcut testul de paternitate și și-a recunoscut copilul.

”În urma insistențelor mele de a face testul privind stabilirea paternității presupusului meu copil, doamna Nicoleta Cîrjan a acceptat realizarea acestuia. Rezultatul a fost pozitiv, reieșind că sunt tatăl copilului ei. Având în vedere contextul în care acest copil a venit pe lume, faptul că nu am avut o relație cu mama acestuia, mi-am asumat responsabilitatea legală față de acesta.

Din rațiuni care țin de protejarea intereselor superioare ale copilului, consider că orice aspect legat de viața acestuia este de natură strict privată. Din dorința expresă de a proteja copilul și pentru a nu-l supune niciunui risc mediatic sau de bullying am decis să încetez orice alte comentarii pe marginea acestui subiect”, a scris Principele Nicolae pe contul său de Facebook.

Principele Nicolae s-a căsătorit cu Alina Binder în septembrie 2018

Nepotul Regelui Mihai I și Alina-Maria Binder s-au cununat la Biserica Sfântul Ilie din Sinaia, pe 29 septembrie 2018. Ceremonia religioasă de la Biserica Sf. Ilie a fost grandioasă, iar oamenii veniţi la faţa locului au putut vedea şi asculta slujba pe un ecran imens amplasat în curtea bisericii.

Toată lumea a fost cu ochii pe ținutele celor doi miri regali. Alina Binder a optat pentru o rochie albă, simplă cu un voal lung, iar fostul Principe Nicolae a ales un costum simplu, gri.

Comentarii
Adauga un comentariu