Actualitate

Fostul vicepremier al României, George Copos, testat pozitiv cu noul coronavirus

Publicat: 13 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Fostul vicepremier al României George Copos testat pozitiv cu noul coronavirus
George Copos, fost premier al României

Businessman-ul George Copos, în vârstă de 67 de ani, a fost diagnosticat cu virusul COVID-19. În momentul de față starea lui de sănătate și a familiei este una foarte bună conform informațiile transmise de el. Imediat după ce a fost pozitivat s-a deplasat la Institutul Matei Balș din Capitală și a primit tratament adecvat fiind în afara oricărui pericol.

”Sunt foarte bine. Toate analizele au ieșit foarte bine”, a spus George Copos, fostul vicepremier al statului român.

George Copos, 67 de ani, fostul vicepremier al României, este unul dintre cei mai importanţi oameni de afaceri din România. Copos a fost şi patron al Rapidului în cea mai bună perioadă a clubului giuleştean. Din 1992 până în 2013 destinele alb-vişiniiilor au fost conduse de George Copos. Două titluri, patru Cupe şi patru Supercupe, dar şi un sfert de finală în Cupa UEFA – sunt performanţele reuşite de Rapid în era Copos.

Marcel Ciolacu este suspect de COVID-19! Va intra în izolare şi se va testa

Marcel Ciolacu este suspect de COVID-19. Preşedintele social democrat a anunţat că va intra în izolare şi se va testa. Decizia preşedintelui Camerei Deputaţilor vine în contextul în care mai mulţi lideri Partidului Social Democrat cu care ar fi intrat în contact sunt infectaţi cu noul coronavirus.

Simona Bucura Oprescu şi președintele Consiliului Județean Bitrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, membri ai Partidului Social Democrat, au fost diagnosticaţi cu virusul COVID-19.

Anunţul a venit în urmă cu puţin timp, iar şeful PSD a declarat că nu are simptome, dar a decis să intre în izolare după ce a fost contact direct cu mai multe persoane din PSD care ulterior au fost confirmate cu COVID-19. În aceste condiţii, vizita la Iaşi a şefului social democraților ar putea fi amânată pentru o dată ulterioară.

Marcel Ciolacu urma să vină, cel mai probabil, la Iaşi, miercuri, 14 octombrie 2020. Momentan nu exista informaţii oficiale referitoare la amânarea vizitei. Ciolacu va face în cursul zilei de astăzi un test COVID.

Emil Radu Moldovan, președintele CJ Bitrița-Năsăud, infectat cu coronavirus

Totul a pornit după ce Emil Radu Moldovan, președintele Consiliului Judeţean Bistrița-Năsăud, a fost declarat pozitiv la infectarea cu COVID-19. Anunţul infectării a venit chiar de la el, spunând că a primit rezultatele testului care au indicat că este pozitiv. Într-o postare publicată pe o reţea de socializare, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud i-a îndemnat pe toţi cei care pun la îndoială existenţa virusului, să poarte mască de protecție:

„Chiar dacă v-am obișnuit cu vești bune, astăzi vin cu una în ton cu vremurile. Tocmai am primit rezultatul testului și, din păcate, mă alătur miilor de români confirmați pozitiv de #Covid19. Deocamdată, starea mea de sănătate este stabilă și conform procedurii m-am izolat, protejându-i pe ceilalți”, scrie șeful Consiliului Județean Bitrița-Năsăud pe Facebook.

„Sunt voci care pun la îndoială existența virusului, sunt oameni ce cred, însă în aceste momente, în fața inamicului invizibil, cel mai înțelept este să respectăm cu toții regulile”, adaugă Moldovan.

Radu Moldovan este şi preşedinte al Partidului Social Democrat Bistriţa-Năsăud şi vicepreşedinte al partidului la nivel naţional.

Adauga un comentariu