Sport

Fotbaliștii români Vlad Chiricheș și Ionuț Radu redeschid Serie A! Italienii au stabilit care sunt primele meciuri care se joacă după pandemie

Publicat: 28 mai 2020
Ionuț Radu la echipa națională
Clubul Internazionale Milano a anunţat astăzi că Ionuţ Radu a fost testat pozitiv cu coronavirus

Italienii vor să reînceapă Serie A, din 13 iunie, dată la care au programat cele 4 partide restanță din etapa cu numărul 25. AC Parma, echipa portarului român, Ionuț Radu, va juca în deplasare la Torino, în primele meciuri din Serie A, după pandemia de COVID-19

Serie A intră pe ultima sută de metri a pregătirilor pentru reluarea campionatului – oficialii Ligii au avut o nouă ședință pentru stabilirea calendarului.
Italienii vor să reînceapă din 13 iunie, dată la care au programat cele 4 partide restanță din etapa cu nunărul 25. Ar fi cea mai bună ocazie pentru a testa protocolul, dar și pentru ca toate echipele să ajungă la același număr de meciuri.

Serie A ar urma să se încheie pe 29 iulie

De aceea, primii care vor reveni pe teren vor fi doi români – Vlad Chiricheș are meci dificil cu Sassuolo pe terenul Atalantei, echipă cu pretenții de UEFA Champions League. Interesant este că orașul Bergamo a fost unul din focarele epidemiei de coronavirus.
Apoi Ionuț Radu merge cu Parma la Torino. Echipa la care este împrumutat portarul român trage la un loc de Europa League. Iar etapa următoare ar reveni și Ștefan Radu – Lazio merge de asemenea la Atalanta.

Calendar Serie A

13 iunie – restanțe etapa a 25-a

Atalanta-Sassuolo
Inter-Sampdoria
Torino-Parma
Verona-Cagliari

20-21 iunie etapa a 27-a

Atalanta-Lazio
Bologna-Juventus
Fiorentina-Brescia
Genoa-Parma
Inter-Sassuolo
Lecce-Milan
Roma-Sampdoria
Spal-Cagliari
Torino-Udinese
Verona-Napoli

Serie A ar urma să se încheie pe 29 iulie cu etapa a 38-a, iar apoi s-ar disputa la începutul lui august semifinalele și finala Cupei Italiei.

Adauga un comentariu