Cancan ultimă oră

Fotbalistul român care și-a cerut iubită în căsătorie în vacanța din Dubai. Sunt împreună de trei ani. Primele imagini după ce s-au logodit/FOTO

Publicat: 30 dec. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Fotbalistul român care și-a cerut iubită în căsătorie în vacanța din Dubai. Sunt împreună de trei ani. Primele imagini după ce s-au logoditFOTO
Fotbalistul Darius Olaru și iubita lui s-au logodit

Un fotbalist român și-a făcut curaj și i-a adresat marea întrebare iubitei sale. Cei doi se află în Dubai, acolo unde s-au și logodit. Primele imagini cu cei doi, după acest moment important din viața lor.

Darius Olaru, căci despre el este vorba, a decis să își ceară iubită în căsătorie și nu oricum sau oriunde, ci în Dubai, într-un cadru de poveste. Fotbalistul și partenera lui, Cristina Pădurean, s-au afișat împreună pentru prima dată în urmă cu trei ani, pe când se aflau într-o vacanță alături de prieteni, dar sunt împreună de mai mult timp și se pare că sunt mai fericiți ca niciodată.

Darius Olaru și-a cerut iubită în căsătorie într-un cadru de poveste

La 25 de ani, Darius Olaru are o carieră de succes, dar la fel de bine stă și pe plan personal. Căpitanul de la FCSB se află în Dubai, împreună cu iubita lui, unde a a pus la cale cererea în căsătorie, un moment cu totul special și emoționant pentru cei doi.

Darius Olaru și-a luat inima în dinți și i-a adresat marea întrebare iubitei sale într-un cadru de poveste: trandafiri roșii, lumânări aprinse, dar, evident, cel mai important a fost inelul. Fotbalistul s-a ocupat de cele mai mici detalii, asta pentru că în spate era scris, pe decor, „Vrei să fii soția mea?”.

Nume importante din lumea mondenă i-au felicitat pe cei doi și i-au întrebat când urmează nunta.

Darius Olaru și iubita lui, Cristina Pădurean, sunt împreună de ani întregi

Căpitanul de la FCSB trăiește alături de iubita lui o frumoasă poveste de dragoste începută în urmă cu mai mulți ani. Cei doi s-au afișat împreună pentru prima dată în 2020, în luna iulie, atunci când Darius Olaru a fost în vacanță împreună cu iubita lui și câțiva prieteni.

Tânăra este de loc din Mediaș și a absolvit Facultatea de Drept de la UBB. După ce a terminat facultatea, Cristina Pădurean s-a mutat în București, iar în iarna lui 2020 a fost notar stagiar la Institutul Notarial Român.

Adauga un comentariu