Sport

Fotbalistul Ștefan Radu a renunțat la salarii mult mai mari pentru a intra în istoria clubului Lazio Roma

Publicat: 03 iun. 2020
Fotbalistul Ștefan Radu și-a prelungit contractul cu Lazio în vara anului trecut, după mai multe săptămâni în care viitorul său la clubul capitolin a fost incert, renunțând la salarii mult mai mari
Fotbalistul Ștefan Radu a renunțat la salarii mult mai mari pentru a intra în istoria clubului Lazio Roma

Fotbalistul Ștefan Radu și-a prelungit contractul cu Lazio în vara anului trecut și a renunțat la salarii mult mai mari pentru a intra în istoria clubului din Italia. Ștefan Radu a jucat în 300 de partide pentru Lazio în Serie A, fiind pe locul doi într-un clasament all-time al fotbaliștilor cu cele mai multe prezențe în tricoul biancoceleste

Fotbalistul Ștefan Radu și-a prelungit contractul cu Lazio în vara anului trecut, după mai multe săptămâni în care viitorul său la clubul capitolin a fost incert.
Matteo Materazzi, agentul fundașului român, recunoaște că Ștefan Radu a refuzat multe oferte tentante din punct de vedere financiar anul trecut, iar șansele de a-și încheia cariera la Lazio sunt foarte mari.

Viitorul lui Ștefan Radu este legat de Lazio Roma

„Ștefan Radu a fost foarte aproape să plece de la Lazio în vara anului trecut. A avut oferte foarte bune, putea să plece la o echipă unde ar fi fost mult mai bine plătit, a refuzat salarii mult mai mari pentru a rămâne la Lazio. Aceeași situație este și acum, vrea să continue la Lazio, s-a bucurat ca un copil când a semnat prelungirea”, a declarat Matteo Materazzi, conform Cittaceleste.

Contractul semnat de Ștefan Radu cu Lazio înainte de startul actualului sezon este valabil până în iunie 2021. Fundașul român este cel mai longeviv fotbalist din actualul lot al lui Simone Inzaghi și, în următorul sezon, ar putea intra definitiv în istoria clubului capitolin.
Ștefan Radu a jucat în 300 de partide pentru Lazio Roma în Serie A, fiind pe locul doi într-un clasament all-time al fotbaliștilor cu cele mai multe prezențe în tricoul biancoceleste. Prima poziție într-o astfel de ierarhie îi aparține lui Aldo Pucinelli, cu 319 jocuri mai mult decât fundașul român.

Topul jucătorilor cu cele mai multe prezențe în tricoul lui Lazio în Serie A:

1. Aldo Pucinelli – 319 meciuri
2. Ștefan Radu – 300 meciuri
3. Giuseppe Favalli – 298 meciuri
4. Giuseppe Wilson – 286 meciuri
5. Enrique Flamini – 272 meciuri
De asemenea, Ștefan Radu mai are nevoie de 29 de meciuri pentru a ajunge fotbalistul cu cele mai multe meciuri jucate pentru Lazio în toate competițiile, performanță pe care ar putea, de asemenea, să o obțină stagiunea viitoare.

Topul jucătorilor cu cele mai multe prezențe în tricoul lui Lazio în toate competițiile:

1. Giuseppe Favalli – 401 meciuri
2. Giuseppe Wilson – 394 meciuri
3. Paolo Negro – 376 meciuri
4. Ștefan Radu – 372 meciuri
5. Senad Lulic – 352 meciur

Adauga un comentariu