O erezie de dimensiuni planetare ce loveste Ortodoxia se numeste Noua Era, New Age sau Noua Era a Varsatorului. Adeptii Noii Ere sustin ca in perioada dezvoltarii Imperiului Roman soarele a intrat in zodia Pestilor, si astfel a inceput Era Pestilor.
Aceasta a fost epoca in care a trait Hristos, Era Crestinismului. Acum ei spun ca aceasta epoca a luat sfarsit si incepe o noua era, Era Varsatorului.
Astfel New Age este o uriasa retea de organizatii ce au o oarecare legatura intre ele. Faptul ca este o miscare antihristica se vede si din doctrina sa pe care se bazeaza : religiile orientale, teosofia, masoneria, satanismul, vrajitoria, credinta in reincarnare etc.
Noua Era foloseste anumite simboluri, care nu sunt simple embleme ale miscarii, ci simboluri cu continut ocult, purtatoare ale energiei duhurilor viclene.
Aceste semne sataniste sunt:
1. Arcada cereasca (culorile curcubeului)
Este simbolul cel mai folosit. Pe acesta il poate gasi cineva peste tot: pe cadouri pe jucarii, pe haine. Asa cum invata discipolii Noii Ere, simbolizeaza puntea dintre om si Marea Minte Universala, adica Lucifer.
Citeste si Adevarul despre APOCALIPSA: Cifra diavolului NU e 666, si cu totii il cunoastem pe ANTICHRIST!
2. Numarul 666
Este numarul numelui lui Antihrist, despre care se vorbeste in Apocalipsa Sfantului Ioan Evanghelistul (13, 18). Alice Ann Bailey, mama spirituala a Noii Ere, scrie ca numarul acesta are calitati sacre si ca trebuie folosit cat mai mult posibil, cu scopul de a veni cat mai repedeNoua Era. Astfel se explica de ce aproape toate produsele din comert sunt marcate cu un cod de bare, in care, la inceput, la mijloc si la sfarsit se afla liniile care reprezinta cifra 6. Avem adica trei de 6 (666).
3. Ying si yang (simbolul taotismului)
Acest simbol arata ca binele si raul sunt doua puteri egale care se completeaza una pe alta. Il gasim expus pe sigla unor restaurante si nu numai.
4. Pentagrama
Este folosita de magia neagra si de catre iudei. Chiar pe turla catedralei ortodoxe din Sankt Petesburg, in mijlocul crucii era pus si semnul acesta al raului. Nu dupa mult timp turla a fost mistuita de flacari.
5. Svastica (cunoscuta cruce franta)
Crucea franta (indoita) inspre stanga se foloseste mai ales in ocultism. Crucea franta inspre dreapta a constituit emblema nazismului.
6. Fulgerul
Este simbolul lui Lucifer. Satanistii se mandresc cu spusa lui Hristos din Noul Testament: Am vazut pe satana ca un fulger cazand din cer (Luca 10,18).
Citeste si Acum se stie! Sfarsitul lumii va veni in vremea Papei Peter Romanul
7. Emblema pacii
Asa numita emblema a pacii, este in realitate o cruce rasturnata si rupta, circumscrisa intr-un cerc magic. Din pacate multi tineri poarta tricouri, blugi si alt soi de imbracaminte ce poarta acest semn, crezand ca este un semn al pacii. Este o tristete sa mergi pe strada, la noi in Romania, vazand ca din trei tineri, unul poarta un tricou cu semnul acesta satanist. Multi chiar stiu ca este un semn al celui viclean, dar poarta in continuare acele haine ce-l au imprimate pe ele, ca …na…este trendy si cool!
8. Crucea egipteana sau profanata
Se foloseste mai ales in magie. Trebuie insa, atentionati acei crestini de-ai nostri care merg la Sfintele Locuri si trec prin Egipt ca pe papirusurile pe care le aduc de acolo exista crucea egipteana. Asadar, dupa ce am vazut care sunt semnele sataniste ale Noii Ere, datoria noastra sta in a ne feri de ele si a invata si pe altii ce reprezinta acestea cand vedem ca le poarta si nu le cunosc simbolistica.
Membrii acestei miscari antihristice, vor incerca sa prinda in cursa pe oamenii naivi, prezentandu-se sub diferite masti si imprastiind confuzia. De aceea trebuie sa avem ochii deschisi atat turma, dar mai ales pastorii. Sa descoperim, in spatele firmelor frumoase si colorate tipator, fata cu adevarat primejdioasa a ereziilor. Aceasta descoperire ii deranjeaza foarte mult pe eretici si de aceea ii ataca cu furie pe cei care ii demasca, dar sunt incapabili sa vatame pe cel credincios, deoarece il acopera harul Atotputernicului Dumnezeu.
Pr. Arsenie Vliangoftis (din Ereziile contemporane, Editura Evanghelismos, Bucuresti, 2006, p. 64-85)
sursa: marturieathonita.ro
preluat de pe ortodoxia