Cancan ultimă oră

Fratele lui Emi Pian, declarații după înmormântare despre cei care au comandat asasinarea fratelui său

Publicat: 09 aug. 2020

Emi Pian, liderul clanului Duduianu este condus pe ultimul drum de către rude și cei apropiați. Deși, înmormâmntarea trebuia să aibă loc la ora 12.00, familia a luat decizia de a iniția acest lucru mai devreme, pentru a evita prezența curioșilor.

Cortegiul funerar care deja a ajuns la capela este însoțit în permanență de către polițiști.

Liderul clanului Duduianu este înmormântat azi. Cortegiul funerar este escortat de autorități

UPDATE 09.08.2020, ORA 11:30. Fratele lui Emi Pian a făcut declarații

Fratele lui Emi Pian a făcut declarații despre moartea fratelui său la ieșire din cimitir. Grațian a declarat că moartea fratelui său a fost o execuție comandată și că se așteaptă că atât ucigașul, cât și cei care au dat ordinul, să plătească pentru faptele lor. Acesta insistă că nu va lua acțiuni pentru a-și răzbuna fratele și că va lăsa autoritățile să-și facă treaba. Bărbatul a menționat și că unele informații apărute în presă (n.r. că erau cămătari, că faceau fărădelegi, etc.) sunt false și că, de fapt, ei și-au câștigat banii într-un mod cinstit. „Noi suntem oameni buni. Să vină în față și să spună ce am făcut. Și să primim 25 de ani de închisoare dacă am făcut ceva.”, a declarat unul dintre frații lui Emi Pian.

UPDATE 09.08.2020, ORA 11.05
Din moment în moment este așteptată începerea slujbei de înmormântare a interlopului. O surpriză și-a făcut apariția la funeriile lui Emi Pian. În urmă cu câteva minute, artisul Florin Salam a ajuns pentru a-l conduce pe ultimul drum pe prietenul său, dar a avut parte de un șoc în momentul în care a încercat să intre în cimitir.

Jandarmii l-au oprit și i-au spus că nu are voie să intre, dar în urma intervenției familiei interlopului, cântărețul a fost lăsat să intre pe poarta cimitirului.
Fratele lui Emi Pian: ”Mi-au oferit 100.000 de euro”
Apoi, fratele lui Florin Mototolea, zis și Emi Pian, dezvăluie în continuare cum i-a fost oferită o sumă de bani, după ce a fost tăiat pe gât de clanul rival.

”La noi nu există Stabor… Uite, mie mi s-au oferit 100.000 de euro pentru tăietura asta pe care o am aici, dar nu am luat niciun ban. Iar pentru fratele meu nu există nicio sumă care să ne fie dată! Noi avem bani, avem tot ce ne trebuie, am muncit pentru asta, ne-am chinuit, nu am făcut banii cu droguri!

Să vină cineva și să spună: mă, ai tâlhărit, ai furat, ai spart! Eu am făcut pușcărie pentru permis, nu pentru altceva!”, a continuat fratele lui Emi Pian.

Adauga un comentariu