National

Fraţii interlopului Emi Pian, reţinuţi pentru 24 de ore pentru tentativă de omor

Publicat: 12 aug. 2020
Fraţii interlopului Emi Pian, reţinuţi pentru 24 de ore pentru tentativă de omor
Fraţii interlopului Emi Pian, reţinuţi pentru 24 de ore

Fraţii interlopului Emi Pian, Ciprian şi Graţian, au fost reţinuţi miercuri, 12 august 2020, de procurorii Parchetului Capitalei, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor.

Fraţii interlopului Emi Pian, reţinuţi pentru 24 de ore pentru tentativă de omor

Liderul clanului Duduianu, Florin Mototolea, aka Emi Pian, în vârstă de 39 de ani, a fost înjunghiat mortal în urmă cu o săptămână într-un conflict ce a început în timpul unei partide de barbut. La acel conflict au participat şi cei doi fraţi ai interlopului.

Principalul suspect în cazul morţii lui Emi Pian, Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu, se află în arest preventiv. Avocata familiei lui Emi Pian a precizat astăzi faptul că acesta nu era o persoană „agresivă” şi nu a deranjat „absolut niciodată pe nimeni”.

„Este puţin inegal tratamentul, având în vedere faptul că Emi a fost omorât. Emi nu era o persoană agresivă, nu era o persoană care să umble cu cuţite după el, nu a deranjat absolut niciodată pe nimeni. Vorbim ca şi comportament în societate. (…) Ei au spus clar că nu se vor răzbuna. Cui foloseşte această răzbunare? Emi a murit, este în pământ, nu are cui să-i folosească lucrul ăsta”, a susţinut avocata.

Percheziţii de amploare în dosarul uciderii lui Emi Pian. Fratele liderului clanului Duduianu, săltat de mascați

Miercuri, 12 august 2020, procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București au efectuat mai multe percheziții în dosarul uciderii lui Emi Pian. Nu mai puțin de 15 membri ai ambelor clanuri vor fi duși la audieri, potrivit unor surse din anchetă. Audierea celor 15 persoane ar putea să nu aibă legătură cu uciderea interlopului, ci cu un alt dosar în care se fac descinderi.

În acest moment, poliţiştii Inspectoratului General al Poliţiei Române – Direcţia de Investigare a Criminalităţii Economice şi D.G.P.M.B. – Poliţia Sectorului 2 – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice efectuează descinderi de amploare. Forțele de ordine au de percheziționat nu mai puțin de 45 de domicilii.

Operațiunile se desfăşoară în Capitală şi în judeţele Călăraşi, Dâmboviţa, Ialomiţa, Ilfov, Mureş şi Teleorman, în două dosare penale aflate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti şi a Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti, a transmis, miercuri, 12 august 2020, Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Percheziții în dosarul uciderii interlopului Emi Pian

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti au demarat, miercuri, cinci percheziţii domiciliare în dosarul uciderii interlopului Emi Pian.

„În cauza având ca obiect infracţiunea de omor comisă asupra unui bărbat în vârstă de 39 de ani, au fost puse în aplicare cinci mandate de percheziţie domiciliară emise de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti. După efectuarea percheziţiilor domiciliare menţionate, urmează a fi efectuate audieri la sediul Poliţiei Capitalei de către procurorii criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Serviciului Omoruri, cu privire la faptele care fac obiectul cauzei”, declară Parchetul Capitalei.

Liderului clanului Duduianu, Florin Mototolea, zis Emi Pian, în vârstă de 39 de ani, a fost înjunghiat într-un conflict între mai mulți membri în timpul unei partide de barbut.

Principalul suspect în acest caz, Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu, se află în arest preventiv.

Comentarii
  • Foot in gat fam Duduianu, ma pis, ma kak pe pamintul lui Florin Mototolea zis Emi Pian, Tambal, Saxofon, Muist, Bulangiu, Cioata Emi retardat!!!

Adauga un comentariu