Cancan

Verişorul lui Emi Pian, găsit mort. O altă tragedie în familia Duduianu

Publicat: 10 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Verişorul lui Emi Pian găsit mort. O altă tragedie în familia Duduianu
clanul duduianu

Verişorul lui Emi Pian, găsit mort. Zilele trecute, moartea fulgerătoare a cunoscutului lider al clanului Duduianu a şocat întreaga Românie. Însă puţini ştiu că familia Duduianu a fost lovită de o altă tragedie fix în aceeaşi zi. Este vorba despre vărul lui Emi Pian, Făgăraş, care a fost găsit mort la câteva ore de la moartea liderului Duduienilor.

Săptămâna trecută, reglarea de conturi dintre interlopii bucureşteni şoca opinia publică. Moartea lui Emi Pian a făcut vâlvă în lumea interlopă şi nu numai. La doar câteva ore de la moartea lui Emi, Făgăraş, un verişor al interlopului, a decedat. Potrivit surselor, bărbatul avea probleme cardiace şi acuză stări de rău din cauza caniculei, iar vestea morţii i-ar fi provocat un infarct.

Verişorul lui Emi Pian, găsit mort

Un membru al familie Duduianu avea să dezvăluie că pe lângă liderul clanului, familia a fost lovită de o altă tragedie, respectiv moartea verişorului Făgăraş.

„Şi Făgăraş, la fel ca Pian Senior, nu a putut suporta tristă veste şi a făcut un infarct. Ţinea foarte mult la Emi. Avea probleme mai vechi, da, şi căldura îi făcea foarte rău”, ne-a declarat un membru al familiei Duduianu.

Făgăraş Gladiatorul, cum era cunoscut verişorul lui Pian, locuia în Ilfov şi făcea dintr-o familie renumită pentru farmece şi vrăjitorii. Un personaj respectat în comunitate, bărbatul avea o legătură strânsă cu verişorul Emi şi cu restul familiei Duduianu.

Familia lui Făgăraş a organizat pentru acesta un priveghi şi o înmormântare cu sute de persoane, cu mâncare, băutura şi manele. Dacă cunoscutul Florin Salam cânta la priveghiul lui Emi, Sorin Copilul de Aur se afla la căpătâiul lui Făgăraş. De asemenea, mulţi dintre cei veniţi să îşi ia adio de la liderul Duduienilor au fost prezenţi şi la funeraliile verişorului sau, mort în aceeaşi zi.

Mai mult decât atât, la ambele înmormântări dedicaţiile pentru „regii Emi şi Făgăraş” au fost numeroase, încă o dovadă a relaţiilor strânse din familia Duduianu.

Fratele lui Emi Pian, declaraţii după înmormântarea lui Emi Pian

Fratele lui Emi Pian a făcut declaraţii despre moartea fratelui său la ieşire din cimitir. Gratian a declarat că moartea fratelui său a fost o execuţie comandată şi că se aşteaptă ca atât ucigaşul, cât şi cei care au dat ordinul, să plătească pentru faptele lor. Acesta insistă că nu va lua acţiuni pentru a-şi răzbuna fratele şi că va lăsa autorităţile să-şi facă treaba. Bărbatul a menţionat şi că unele informaţii apărute în presă (n.r. că erau cămătari, că făceau fărădelegi, etc.) sunt false şi că, de fapt, ei şi-au câştigat banii într-un mod cinstit. „Noi suntem oameni buni. Să vină în faţă şi să spună ce am făcut. Şi să primim 25 de ani de închisoare dacă am făcut ceva.”, a declarat unul dintre fraţii lui Emi Pian.

„Când este vorba de viața unui om, nu există judecată țigănească”

Ieri, dupa ce funerariile s-au terminat, Petrea Geamănu, cunoscut ca ”Împăratul lumii interlope”, a explicat că nu va exista, pe fondul crimei, nicio judecată țigănească.

„Familia lui Emi Pian vrea doar judecată la tribunal și atât. E vrăjeală judecata țigănească. O judecată țigănească se face așa: când își ia unul copilul la altul, deci, își însoară copilul cu altă fată, cu alt țigan, fără să îi anunțe și o ia și fuge cu copilul. Atunci se judecă, dar, când este vorba de viața unui om, nu există judecată țigănească. Vă spun sigur asta!”, a declarat el la Antena Stars.

Adauga un comentariu