Sport

FRF a anunțat unde va juca naționala de tineret meciul decisiv cu Danemarca, din preliminariile Euro 2021

Publicat: 07 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
FRF a anunțat unde va juca naționala de tineret meciul decisiv cu Danemarca din preliminariile Euro 2021

Cel mai important al naționalei de tineret a României din preliminariile Euro 2021 se va disputa la Craiova. FRF a anunțat că debutul lui Adrian Mutu pe banca selecționatei Under 21, cu Danemarca, va avea loc pe 31 martie, pe Stadionul „Ion Oblemenco”.

„Tricolorii” mici vor juca în premieră pe noul stadion din Craiova, la doi ani după ce naționala mare a jucat în Bănie un amical cu Suedia, la care au fost prezenți 20.454 de spectatori.
România e pe locul 2 în grupa a opta a preliminariilor, iar o victorie contra Danemarcei e vitală în bătălia pentru șefia grupei. Scandinavii sunt primii în clasament, cu 15 puncte după cinci meciuri, în timp ce România are zece puncte.

Primul turneu final de tineret cu 16 echipe la start

Euro 2021 va fi primul turneu final de tineret la care vor participa 16 echipe. Pe lângă cele două formații gazdă, Ungaria și Slovenia, se vor califica direct cele nouă câștigătoare ale grupelor și cel mai bun loc secund.
Celelalte opt formații clasate pe locul secund vor disputa între ele un baraj în dublă manșă pentru a ocupa celelalte patru locuri disponibile.

Adauga un comentariu