Cancan

Fuego are probleme din cauza pandemiei și își anulează concertele pe bandă rulantă

Publicat: 05 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Fuego are probleme din cauza pandemiei și își anulează concertele pe bandă rulantă
Artistul Fuego a fost nevoit să-și amâne a cincea oară concertul de la Sala Palatului

Îndrăgitul artist Fuego are mari probleme din punct de vedere al carierei profesionale pe fondul creșterii cazurilor de infectări cu COVID. În momentul de față, interpretul s-a văzut nevoit să-și anuleze pentru a cincea oară un concert. De data aceasta, Fuego, pe numele lui real Paul Surugiu, și-a anunțat fanii care este noua dată a concertului iar biletele achiziționate rămân valabile.

Artistul Fuego le-a dat o veste tristă fanilor săi. Din cauza evoluției îngrijorătoare a cazurilor de COVID-19, concertul pe care trebuia să îl susțină pe 8 octombrie 2021 a fost anulat pentru a cincea oară!

Fuego are probleme din cauza pandemiei

Concertele artistului au fost mereu unele dintre cele mai așteptate evenimente ale anului. Din păcate, concertul pe care trebuia să îl susțină pe 8 octombrie a fost anulat! Culmea, acest concert, care trebuia să se desfășoare la Sala Palatului, a fost reprogramat de cinci ori până acum.

„Sunt dezamăgit, dragii mei, pentru că de fiecare dată mi-am pus atâtea speranțe în realizarea acestui proiect și de fiecare dată ele mi-au fost înșelate! Chiar am crezut, cu tot sufletul, că voi putea susține concertul de pe 8 octombrie, de la Sala Palatului din București! Nu mi-am imaginat că lucrurile se vor precipita în acest mod și că vom ajunge la o situație atât de gravă în doar câteva săptămâni! Din nefericire nu putem susține concertul pe 8 octombrie, din cauza tuturor restricțiilor și recomandărilor, iar organizatorii alături de care colaborez, precum și artiștii din orchestră, au insistat să-l reprogramăm pe data de 1 martie 2022, când sperăm că lucrurile se vor așeza puțin!”, a scris Fuego pe pagina sa de Facebook.

Astfel, Paul Surugiu, cunoscut drept Fuego, a mai precizat că biletele achiziționate rămân valabile și le mulțumește tuturor celor care nu și-au cerut banii înapoi. Acesta mai spune că va fi cel mai spectaculos concert al vieții lui, alături de peste 100 de artiști pe scenă.

Fuego și povestea lui tristă de iubire

Fuego a trăit o tristă poveste de iubire cu Ana Maria Ciaușu. Cei doi ar fi trebuit să se căsătorească, dar după ce bruneta a pierdut mai multe sarcini s-au despărțit. Relația dintre Fuego și Ana Maria Ciaușu a durat 4 ani. Despărțirea dintre ei a venit după un șoc teribil, în 2007, în urma sarcinilor pierdute.

Potrivit Wowbiz, mai întâi, Ana Maria a pierdut după două luni prima sarcină, apoi și pe a doua, mai avansată, în trei luni. Cei doi au încercat mai multe tratamente, însă nimic nu a funcționat. Aveau planuri mari, își doreau să se căsătorească, să își întemeieze o familie, iar Irina Loghin urmă să le fie nașă. Din păcate, s-au despărțit. De atunci, Paul Surugiu – Fuego – nu a mai vorbit despre femeile din viața lui cu excepția mamei sale.

„Relația mea cu Ana Maria nu mai există. Ana nu mai face nici tratament cu antibiotice și injectabile pentru a rămâne însărcinată, s-a terminat totul. Relația noastră s-a încheiat de curând, dar noi am rămas buni prieteni”, a precizat Fuego, cu privire la acele probleme din viața lui sentimentală.

Adauga un comentariu