Cancan

Fulgy a fost externat de la clinică deoarece nu a răspuns tratamentului! Ce se întâmplă cu băiatul Clejanilor

Publicat: 29 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Fulgy a fost externat de la clinică deoarece nu a răspuns tratamentului Ce se întâmplă cu băiatul Clejanilor
Ioniță de la Clejani și-a cerut scuze în numele fiului său

Fulgy, băiatul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani, a fost externat mai devreme de la Spitalul Obregia deoarece nu ar fi răspuns tratamentului! Se pare că în cazul său, strategia impusă de clinica de reabilitare nu a dat rezultatul scontat. Astfel, părinții să s-au prezentat la spital să-l ia acasă.

Fulgy a fost internat, pentru o perioadă, la Spitalul Obregia din Capitală. Tânărul a ajuns acolo, dupa situația neplacută pe care a creat-o. Mai exact, într-o seară, Fulgy a fost oprit de oamenii legii pentru un control de rutină. Acesta a fost supus unui alcooltest, la care a ieșit negativ, iar, mai apoi, a făcut un DrugTest, în urma căruia i-a ieșit un rezultat pozitiv la o substanță interzisă. Tânărul a fost luat de către oamenii legii de la locuință și dus la Secția 11 de Poliție din Capitală, după ce ar fi fost reclamat de tatăl lui, în urma unor amenințări. Mai apoi, acesta a fost internat la clinica de dezintoxicare.

Fulgy a fost externat mai devreme

Ioniță de la Clejani a fost marți dimineață să-și ia fiul de la Spitalul Obregia, acolo unde Fulgy a fost internat pentru a scăpa de dependența de droguri. Se pare că tânărul a fost externat mai devreme decât ar fi trebuit, asta pentru că Fulgy nu ar fi răspuns la tratamentul clinicii. Nu se știe exact dacă Ioniță de la Clejani și-a dus fiul acasă sau la altă clinică, însă este cert că tânărul în vârstă de 23 de ani nu dorește să se vindece de dependența de droguri.

Scopul acestor tratamente la care a fost supus aveau ca scop să îl facă să se lase de vicii prin credințele bisericești și ședințe de consiliere. Tânărul în vârstă de 23 de ani ar fi refuzat să mai urmeze acest tratament, motiv pentru care Ioniță de la Clejani a intervenit cât mai repede și și-a luat fiul de la clinică.

Viorica de la Clejani s-a pregătit deja să-și primească fiul acasă

Vestea că fiul ei va fi externat cât mai curând a bucurat-o nepsus de mult pe Viorica de la Clejani. Mama lui Fulgy i-a făcut curățenie și a pregătit tot pentru venirea lui. De asemenea, celebra cântăreață a anunțat că băiatul ei se va întoarce în curând și pe micile ecrane.

Viorica de la Clejani le-a arătat internauților cum i-a aranjat apartamentul lui Fulgy pentru momentul când acesta se va întoarce acasă. Artista a postat filmările pe contul său de Tik Tok. De asemenea, mama lui Fulgy susține că fiul ei nu a făcut nimic rău nimănui, ci doar a oferit „satisfacție proștilor”.

„Ei, și acum să începem! Bucătăria… Apartamentul lui Fulgy, pentru că urmează să reapară pe micile ecrane. Mami s-a ocupat să facă curățenie, da, da, da… Uite așa, am făcut curat în baie… Ia să vedem… Să aprindem becul frumos în dormitor. Foarte frumos. Deci, în curând, pe micile ecrane apare. Unde e?! Că mie mi-e dor de TikTok-urile lui și de toate filmările lui. Că n-a făcut rău nimănui, doar a satisfăcut poftele proștilor”, a transmis Viorica de la Clejani, cu privire la băiatul său, Fulgy, care a fost externat.

Adauga un comentariu