Sport

Gabi Tamaș, președinte la FC Voluntari! Ilfovenii s-au ținut de cuvânt!

Publicat: 21 iun. 2021
Gabriel Tamaș
Gabi Tamaș este noul președinte al FC Voluntari

Gabriel Tamaș (37 de ani) este noul președinte al clubului FC Voluntari! Anunțul a fost făcut chiar de gruparea ilfoveană, după doar patru luni în care fundașul a îmbrăcat tricoul echipei. Tamaș își va continua și cariera de jucător, în paralel. Florentin Pandele, primarul din Voluntari, a fost cel care a anunțat la finalul sezonului trecut că și-l dorește pe Tamaș în funcția de președinte, iar fostul internațional a acceptat, în cele din urmă.
Ioan Andone (61 de ani), cel care ocupa funcția de președinte, a fost promovat la funcția de președinte al „Consiliului consultativ al sportului la nivelul orașului Voluntari”.

Conducerea Clubului FC Voluntari, formată din membrii Consiliului de administrație, a decis numirea lui Gabriel Tamaș în funcția de președinte al clubului. În vârstă de 37 de ani, Gabi Tamaș este unul dintre cei mai experimentați jucători de fotbal din România. Cu 66 de meciuri în naționala României și peste 100 de prezențe în trei dintre campionatele de top ale Europei, numirea acestuia în dublă funcție, de președinte-jucător, va reprezenta un atu semnificativ pentru echipa noastră în viitorul sezon.

„Conducerea clubului va fi astfel formată din trio-ul Gabriel Tamaș – Bogdan Bălănescu – Bogdan Niculaie. Ioan Andone, o figură emblematică a sportului românesc, va prelua o funcție pe măsura experienței impresionante, cea de președinte al Consiliului consultativ al sportului la nivelul orașului Voluntari. Suntem ferm convinși că vei aduce performanță în domeniul administrativ, așa cum ai adus și vei mai înregistra pe teren!”, a transmis FC Voluntari pe Facebook.

Primarul din Voluntari i-a propus lui Gabi Tamaș să fie și președinte, și jucător!

Pe data de 3 iunie 2021, primarul din Voluntari, Florentin Pandele, i-a făcut o propunere de nerefuzat lui Gabi Tamaș imediat după ce echipa a câștigat barajul cu Dunărea Călărași și a rămas în Liga I. Florentin Pandele i-a propus lui Tamaș să fie președinte, dar și jucător.
După aventura la divizionara secundă U Cluj, Gabi Tamaș a semnat în februarie cu Voluntari, pentru care a jucat 16 meciuri. Ilfovenii reprezintă a 16-a echipă din cariera fundașului central.

Adauga un comentariu