Prima pagină » Bursa Barfelor » Gaborul a fost surprins în club, abordând copchile
Gaborul a fost surprins în club, abordând copchile

Gaborul a fost surprins în club, abordând copchile

21 mai 2024, 02:01, 7 ,
în Bursa Barfelor

Babele bârfitoare încep rubrica de azi cu o povestioară din weekend. Cipirică Movilă, de la permise de conducere, era la Piș bai Buba și a uitat că milițienii trebuie să protejeze minorele, nu să încerce să le agațe. Babele au aflat că toată noaptea se băga în seamă cu copchile, unele dintre ele abia intrate la liceu. Nu le-a atins sau ceva, dar ca idee, ditamai gaborul și-a găsit ocupații de astea prin cluburile din Târg. Apăi, cu oameni din ăștia prin miliție nu ne mai facem bine niciodată. Movilușă, de altă dată, cere-le buletinul înainte…

Comentarii
  • R E A L I T A T E A

    Dar dacă erau, sau sunt minore, ce căutau în club?! Sau mai exact, cum au intrat ele în club?! Stau și mă întreb, părinții lor ce zic?! Sau fac parte din categoria ,,și mama-i ștoarfă, tata tot bagabont?!”

  • În club erau copchile?!?

  • Era si STAN pe acolo. Are bani de cheltuiala…..banii facuti cu examinarile de la scolile de soferi. Vrei sa promovezi, cauti pe STAN!!!

  • Tu cel care scrii articole de unde stii ca era minora? Ti-a aratat tie buletinul? Sau ce ti-a aratat de spui ca era minora?Nu mai poate iesi omul sa se relaxeze din cauza unora care nu-si vad de lungul nasului.

  • La Nish niciodată nu intra niciodată minori in club, deci varianta voastră pica din start. Chiar si sa fi fost minore pe acolo tocmai voi ați spus ca nu le-a atins sau ceva, dar poate a stat de vorba cu o persoana pe care o cunoștea. Nu mai are omul voie sa aibe viața privată ca voi îl hărțuiti? Apoi cu asa ziaristi si cu asa articol de C…… chiar ca nu o sa ne mai facem bine!!!!

  • Ce mai scriu gaborii si se apara. Mai gaborilo, vedeti ce au facut de-ai vostri: violuri, trafic de droguri, spaga ( Alupului A de la sectia 2 ) etc. Ca sa nu mai zicem de Mamma Mia

  • Daca e club, e pt majori , adica esti legal sa dansezi , sa cauti o gagica. Care-i problema ?
    Mai lasati aberatiile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *