Cancan

Gabriel Cotabiță – dezvăluiri despre soția sa. Artistul are numai cuvinte de laudă la adresa Alinei

Publicat: 03 sept. 2020
Gabriel Cotabiță a făcut dezvăluiri despre soția sa, Alina Gabriela Munteanu
Gabriel Cotabiță și Alina Gabriela Munteanu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de zece ani

Gabriel Cotabiță a făcut dezvăluiri despre soția sa. Artistul și Alina Gabriela Munteanu trăiesc o poveste de iubire de zece ani. Cei doi s-au căsătorit în 2016 la un an după ce Cotabiță a fost în comă în urma unui stop cardio-respirator.

Renumitul cântăreț Gabriel Cotabiță a făcut declarații despre actuala sa parteneră de viață. Acesta a avut numai cuvinte de laudă la adresa Alinei. Gabriel Cotabiţă şi Alina Gabriela Munteanu trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Cei doi s-au cunoscut în anul 2010 și anul acesta împlinesc zece ani de relație. Gabriel Cotabiță și Alina s-au căsătroit în anul 2016.

Alina a fost cea care i-a fost alături celebrului cântăreț în anul 2015, când acesta a fost în comă în urma unui stop cardio-respirator pe care l-a suferit la sala de sport. Totodată, Gabriel Cotabiță este tată de trei fete, rezultate din căsătoria pe care a avut-o cu Ioana Nagy. Acestea sunt Aela și gemenele Milena și Eliza.

Gabriel Cotabiță a făcut dezvăluiri despre soția sa

Celebrul artist a acordat un interviu pentru emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV. Subiectul principal al discuției a fost actuala sa parteneră de viață, Alina Gabriela.

„E un om minunat, de aia am luat-o de nevastă. Pe mine de Alina mă leagă faptul că ne plac aceleași lucruri, aceeași muzică, aceeași mâncare. Și când îți găsești o persoană de genul acesta care mai are și o altă calitate, care te iubește necondiționat, atunci trebuie să fii tâmpit să pleci”, a declarat cântărețul.

Look nou pentru Cotabiță

În altă ordine de idei, Gabriel Cotabiță s-a adișat la mare cu un nou look. Acesta are acum părul strâns într-o codiță la spate.

„Ea îmi face codița. A zis, asta e, o să-ți treacă. L-am văzut pe Iordăchioaie, ăsta nu are niciun păr, dar are coadă, ia să-mi fac și eu coadă”, a spus glumind artistul.

Totodată, Gabriel Cotabiță a mărturisit că a mai luat în greutate. Iar motivul ar fi că nu poate merge la sală. Amintim că în urmă cu cinci ani a suferit un stop cardio-respirator în timp ce se afla la o sală de forță.

„Multă burtică. Am făcut multă burtică pentru simplul motiv că nu pot să fac sală. Ultima dată când am făcut sală uite unde am ajuns. Sunt un om căruia i-a plăcut să mănânce. Bine că am o nevastă pentru care nu contează că eu sunt puțin mai gras decât standardul”, a mărturisit el.

La cât de mult se iubesc, nici nu-i de mirare că Gabriel Cotabiță a făcut aceste dezvăluiri despre soția sa.

Adauga un comentariu