Cancan

Gabriel Coveșeanu, despre soţia sa: „Are o inteligenţă emoţională fantastică…”

Publicat: 12 oct. 2021
Gabriel Coveseanu si soia lui Florentina Ene
Florentina Ene este medic ginecolog, iar Coveseanu are doar cuvinte de laudă la adresa mamei copilului său

Gabriel Coveșeanu trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de soţia lui Florentina Ene. Celebrul prezentator s-a căsătorit în anul 2013 după o relaţie de trei ani de zile. În trecut, omul de televiziune a mai fost căsătorit cu Maria Movileanu, mariaj care s-a terminat cu scandal.

În prezent, Cove îşi trăieşte povestea de dragoste departe ochii curioşilor.

Ce spune Gabriel Coveșeanu despre Florentina Ene

Cove are alături de Florentina Ene un băiat pe nume Mihai Răzvan, care s-a născut în anul 2015. Prezentatorul tv mai are un fiu, pe Bogdan Matei, din căsnicia pe care a avut-o cu Maria Movileanu.

Potrivit celor declarate de cei doi în presă, între ei nu a fost dragoste la prima vedere. Gabriel Coveșeanu s-a cunoscut cu Florentina Ene la o petrecere. Actuala soţie a vedetei de televiziune a recunoscut însă că nu era o mare fană a acestuia.

„Sincer, nu eram o fană. Mama, în schimb, era. Ea urmărea Surprize, Surprize. Pe vremea aceea, sâmbătă seara eu aveam alt program. Și nici el nu-mi părea genul care să-mi placă. De aceea pot să spun că n-a fost dragoste la prima vedere!”, declara Florentina în trecut.

„Ne-am cunoscut la o petrecere. La momentul respectiv, fiecare avea viața lui, amândoi eram implicați într-o altă relație. După aceea nu ne-am mai întâlnit. Eu, între timp, m-am și căsătorit și am și divorțat. Apoi ne-am reîntâlnit în același cerc de prieteni, am povestit, ne-am amintit una-alta. Am luat-o așa cu pași timizi și totul a decurs de la sine. Nici nu ne gândeam că vom rezista mult timp împreună. Au fost și momente în care ne-am speriat un pic, dar ne-am dat seama că suntem făcuți unul pentru celălalt”, spunea și Cove în trecut.

Florentina Ene este medic ginecolog

Florentina Ene este medic ginecolog, iar Cove are doar cuvinte de laudă la adresa mamei copilului său şi ori de câte ori are ocazia face aceste lucruri publice.

„Soția mea are o inteligență emoțională fantastică, iar atunci când există ceva care nu-mi place, primul lucru pe care îl face e să se pună în locul celuilalt. Lucrează în domeniul medical. (…) E medic ginecolog. Ea este cea care mă susține. Dacă am cea mai mică întristare, suferință, are un umăr și pentru mine”, mai povestea Cove în trecut, în emisiunea Dincolo de aparențe.

Gabriel Coveșeanu trece printr-o perioadă dificilă din cauza pandemiei

Vestea că Gabriel Coveșeanu (Cove) a ales să plece de la postul de televiziune care l-a consacrat în ultimii ani și să semneze un contract cu un alt canal a surprins pe toată lumea.

Vedetă a dat câteva declarații referitoare la motivul pentru care a ales să renunțe la matinalul pe care îl modera și a explicat că programul încărcat a fost cel care l-a împins la o asemenea decizie. Cu toate acestea, Cove trece printr-o perioadă dificilă acum, la puțin timp de când și-a schimbat locul de muncă, căci restricțiile impuse de autorități îi pun bețe în roate.

Adauga un comentariu