Mozaic muzical

Gabriel Dorobanțu a împlinit 68 de ani. „Femeile sunt nişte copiliţe grozave, mai ales când sunt între ele”

Publicat: 05 ian. 2021
Gabriel Dorobantu zambeste
Gabriel Dorobanțu a împlinit 68 de ani pe 3 ianuarie.Discret cu viața personală, Gabriel Dorobanțu este o prezență rară la mondenități

Gabriel Dorobanțu a împlinit 68 de ani pe 3 ianuarie. Discret cu viața personală, Gabriel Dorobanțu este o prezență rară la mondenități, declarându-se fericit și mulțumit în oaza lui de liniște de la Cornu, unde și-a ridicat o căsuță frumoasă.

Artistul a primit numeroase mesaje de felicitare de la apropiaţi şi de la colegii săi de breaslă.

Gabriel Dorobanțu a împlinit 68 de ani

Printre sutele de mesaje de felicitare, Marina Voica, bună lui prietenă, a ţinut să îi facă şi ea o urare. ”La mulți ani, Gabriel! Să fii mereu adorat de lumea pentru care dăruiești sufletul și talentul tău. Să fii iubit de colegi așa cum te iubesc și eu!”, a scris Marina Voica pe Facebook, în dreptul unei imagini cu sărbătoritul.

În trecut, artistul a dezvăluit și câteva picanterii despre familie, copilărie și viața privată. A fost dintotdeauna un bărbat prezentabil și a avut mereu multe femei frumoase lângă el, însă cântărețul nu s-a însurat. A iubit foarte mult o femeie, în tinerețe, și a fost foarte dezamăgit, pentru că l-a părăsit. De atunci, nu a reușit să mai iubească o femeie cu aceeași intensitate.

„Nu mă mai cucereşte nimeni acum, pentru că sunt un burlac convins. Este bine, la un moment dat, să-ți porţi crucea şi aşa, pentru că poţi să priveşti şi să te amuzi de ceea ce păţesc cei care nu sunt burlaci. În tinereţe mi se părea senzaţional să te căsătoreşti şi să ai persoana iubită aproape, după ce a trecut timpul mi s-a părut minunat să nu te bată nimeni la cap şi să faci ce vrei.

Eu fac parte din categoria celor care fac ce vor. O lume fără femei nu poate să arate bine, pentru că femeile sunt nişte copiliţe grozave, mai ales când sunt între ele. Când sunt însoţite de partenerii de viaţă devin mai importante şi mai grave. Şi nu-mi place!”, a povestit Gabriel Dorobanţu pentru revista “Taifasuri”.

Gabriel Dorobanțu s-a luptat cu noul coronavirus

Interpretul melodiei ”Gara noastră mică”, scrisă de regretatul compozitor Dumitru Lupu, a stat internat și a precizat că medicii spitalului din Băicoi au făcut adevărate minuni.

Gabriel Dorobanțu a ținut să le mulțumească medicilor pe care îi vede ca pe niște eroi care i-au salvat viața.

”Pe acești oameni și încă alții, care m-au salvat, nu-i cunosc. Le știu numele: Mia, Luminița, Alexandra, Bogdan, Alex, Rebeca, Lidia, Dana. Le sunt recunoscător, le mulțumesc, iar ei știu că viața mea a depins de ei. Medicația, omenia și interesul cadrelor medicale de a-și face datoria mi-au dat posibilitatea să mă recuperez după 12 zile de spitalizare. Vă îmbrăţişez, îngeri păzitori! Toată apreciera d-lui Zanfir, managerul Spitalului Covid Băicoi – Patrik”, a scris artistul pe Facebook.

Cine este Gabriel Dorobanţu

Gabriel Dorobanțu a împlinit 68 de ani pe 3 ianuarie. Este cunoscut publicului pentru șlagărul Hai, vino iar în gara noastră mică.

A absolvit Liceului Teoretic „Tudor Vladimirescu” din București, Secția umanistă și Școala Populară de Artă, Secția Canto, clasa profesoarei Florica Orăscu. A fost membru al corului de copii la Palatul Copiilor, timp de 7 ani și a studiat în particular pianul cu Fromi Moreno și artă actoriei cu Tamara Scarlatos.

În anul 1980 a participat la concursul „București 80” și a obținut Premiul al III-lea la secțiunea muzică ușoară, iar în anul 1981 a participat la Festivalul de interpretare „Mărțișor” de la Dorohoi, unde a obținut trofeul „Mărțișor”.

A debutat ca interpret de muzică ușoară în anul 1983, la vârsta de 30 de ani, în cadrul Festivalului Concurs de la Mamaia, unde obține Mențiune la Secțiunea Interpretare, cu melodia Ochii tăi (compozitor Vasile Veselovschi, versuri Mihai Maximilian), melodie devenită ulterior șlagăr.

A lucrat timp de cinci ani în calitate de proiectant într-un atelier de proiectare.

De-a lungul carierei a efectuat turnee în Statele Unite ale Americii, Germania, Italia, Belgia, Anglia, Republica Moldova, Israel, Spania, Kuweit, etc.

Adauga un comentariu