National

Gabriela Cristea a răbufnit după ce a fost jignită. „N-am să permit nimănui…”

Publicat: 12 feb. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gabriela Cristea a răbufnit după ce a fost jignită. N-am să permit nimănui
Gabriela Cristea a decis să își expună părerea în mediul online după ce a fost jignită în nenumărate rânduri

Gabriela Cristea a răbufnit după ce a fost jignită în mediul online. Prezentatoarea a fost inundată în ultima vreme cu numeroase comentarii și mesaje ofensatoare, iar acum a ajuns la limită.

Soția lui Tavi Clonda a decis să-și exprime nemulțumirile pe platformele de socializare după ce a primit mai multe insulte. În acest sens, Gabriela a subliniat că nu va mai tolera să fie jignită.

Gabriela Cristea a răbufnit după ce a fost jignită

După ce a fost supusă la numeroase insulte pentru că a ales să se prezinte în fața oamenilor așa cum este în viața de zi cu zi, fără machiaj sau aranjată, Gabriela Cristea a decis să-și exprime opinia în mediul online.

„Știți că fac un vlog zilnic și încerc să va prezint lucrurile frumoase, dar și pe cele mai puțin frumoase din viața mea. Am încercat întotdeauna, cu sinceritate și cu deschidere, să vă spun ce simt și cum simt. Asta, însă, nu înseamnă că mi-a adus doar laude, ci și foarte multe critici. Nu mă deranjează niciunele atâta timp cât sunt argumente. Când vine vorba de jignit mă deranjează foarte tare. Ceea ce pot să vă spun e că, în ciuda faptului că eu muncesc și încerc să fac lucruri, sunt deseori jignită”, a afirmat Gabriela Cristea pe Facebook.

Prezentatoarea vrea să promoveze normalitatea

Chiar dacă afirmă că nu este afectată de anumite insulte pe care le primește, Gabriela a menționat că, în general, este jignită de persoane de la care nu se așteaptă.

„Au fost multe momente în care m-am întrebat de ce suntem atât de răi și de ce avem tendința de a îi judeca pe alții. Cineva mi-a zis: Arăți ca o balenă. Asta nu mă mai afectează, e la ordinea zilei, dar am fost curioasă să văd cine își permite să spună chestia asta. M-am dus pe pagina de Facebook a acelei persoane și ce credeți, era o doamnă supraponderală, o doamnă care se vedea că nu se îngrijește în general și totuși și-a permis să zică aceste lucruri despre mine”, a povestit vedeta.

De asemenea, Gabriela Cristea este de părere că lumea ar trebui să promoveze normalitatea și nu machiajul.

„Aud deseori: De ce apari nemachiată? Pentru că încerc să promovez normalitatea. Normalitatea unei femei nu înseamnă că atunci când se trezește sare direct în papuci și își pune o tonă de machiaj pe față. Eu fac asta în fiecare zi pentru că trebuie să merg la emisiune, dar atunci când nu merg, nu mă machiez. Încerc să fiu normală și naturală, iar lucrurile astea ar trebui să fie promovate, nu machiajul”, a subliniat prezentatoarea.

Gabriela Cristea: „N-am să permit nimănui să mă jignească”

În același timp, Gabriela Cristea le-a sugerat celor care obișnuiesc să o critice să nu o mai urmărească pe rețelele de socializare.

„Ieri, de exemplu, am postat o rețetă de ciorbă de burtă așa cum o fac eu. N-am spus niciodată că rețetele pe care le fac eu sunt cele mai bune. Mi-a comentat cineva: Asta este orice numai ciorbă de burtă nu e. Nu e rețeta adevărată. Nici nu am zis că este, este doar cea pe care o fac eu. Facebook a pus acolo un buton prin care poți să mă blochezi și în felul acesta nu mai poți să mă vezi, cum nici eu nu mai pot să te văd pe tine”, a explicat ea.

„Aud tot mai des: Ești persoană publică, asumă-ți!(…) N-am să permit nimănui pe care îl primesc în casă sau pe rețelele de socializare să mă jignească doar pentru că sunt persoană publică. Și eu sunt om, și eu am sentimente, și eu mă supăr”, a subliniat Gabriela Cristea după ce a fost jignită.

Adauga un comentariu