Cancan

Gabriela Cristea a recunoscut din ce face bani, după ce a rămas fără job: „Nu este niciun fel de ruşine să faci nişte recomandări”

Publicat: 29 dec. 2020

Rămasă fără emisiune în vreme de pandemie, Gabriela Cristea a recunoscut din ce face bani. În această perioadă foarte grea, ea a acceptat mai multe contracte de publicitate şi, la fel ca multe dintre persoanele din showbiz, a promovat diferite produse pe social media. Soţia lui Tavi Clonda a precizat că acest lucru nu este o ruşine şi vă mai face asta o vreme.

Gabriela Cristea a recunoscut din ce face bani, după ce a rămas fără job

Rămasă fără emisiune chiar înainte de pandemie, Gabriela Cristea a dezvăluit cum a făcut bani anul acesta, care a fost un an dificil pentru vedete şi artişti. De altfel, şi soţul său, Tavi Clonda, a fost afectat din cauza faptului că au fost interzise concertele. În cadrul unui interviu oferit recent, fosta prezentatoare a subliniat că îşi doreşte de la 2021 sănătate pentru ea şi cei din familia sa şi să petreacă momente de neuitat alături de cei dragi.

În vârstă de 46 de ani, Gabriela Cristea a acceptat mai multe contracte de publicitate şi, la fel ca multe dintre persoanele din showbiz, a promovat diferite produse pe social media. Soţia cântăreţului a precizat că acest lucru nu este o ruşine şi vă mai face asta o vreme.

“În timp de pandemie, dacă stai acasă şi aştepţi să treacă pandemia, o să treacă viaţa pe lângă tine, aşa că mai toţi oamenii din media şi artiştii s-au reprofilat, lucrează foarte mult în social media, lucru pe care l-am făcut şi eu şi am devenit extrem de activă, mi-am crescut conturile de social media foarte mult, între timp am semnat multe contracte de publicitate şi sunt convinsă că voi face asta şi în continuare, pentru că până la urmă trebuie să ne folosim de muncă pe care am depus-o până acum şi să încercăm să ne reprofilăm.

Nu este niciun fel de ruşine să faci nişte recomandări, pentru că niciodată nu am promovat un produs fără să îl încerc sau fără să îmi placă după ce l-am folosit. Cam asta fac. Pe lângă asta, mă ocup şi de acţiuni de caritate sau măcar încerc în limita timpului disponibil. Practic nu stau degeaba, pentru că am full job de dimineaţă până seara, mă ocup de casă, de copii, de soţ şi pe lângă asta şi muncesc. Oamenii care îşi închipuie că doar stau acasă şi mă uit pe pereţi, cred că nu ştiu despre ce e vorba în viaţă pentru că nu poţi să aştepţi să îţi vină aşa de nicăieri”, a declarat fosta prezentatoare pentru publicaţia Ciao.ro.

Ce aşteptări are de la anul care vine

Întrebata ce şi-ar dori să recupereze din anul care se apropie cu paşi repezi de final, dar şi despre rezoluţiile pentru 2021, soţia lui Tavi Clonda a mărturisit:

“Nu cred că e ceva de recuperat din 2020. Cred, mai degrabă, că ar trebui să luăm lucrurile pas cu pas, să ne concentrăm pe ceea ce avem şi să ne dăm seama că indiferent dacă e mult sau puţin ceea ce avem e al nostru şi să ne bucurăm de ceea ce e al nostru. Pentru 2021 nu îmi doresc decât sănătate pentru mine şi familia mea şi să ne bucurăm din plin unii de ceilalţi”.

Recent, vedeta şi soţul sau au publicat un nou episod de vlog pe canalul lor de YouTube în care au împărtăşit cu susţinătorii lor cum au petrecut de Crăciun cei din familia Victorienilor.

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au făcut nunta vara trecută, mai exact pe 24 august 2019, la mai bine de patru ani de la cununia civilă. În cei patru ani de când au devenit soţ şi soţie în faţa ofiţerului de la Starea Civilă, ei au devenit părinţi de două ori. Şi… deşi prinţesele lor sunt destul de mici, cei doi parteneri nu îşi neglijează viaţa intimă. Cântăreţul a mărturisit într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp ca el şi soţia sa au o viaţă sexuală activă, chiar şi după apariţia celor două fetiţe, potrivit spynews.ro.

Adauga un comentariu