Cancan

Tavi Clonda a surprins-o pe Gabriela Cristea. Ce a făcut după cinci ani de căsnicie

Publicat: 14 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tavi Clonda a surprins-o pe Gabriela Cristea. Ce a făcut după cinci ani de căsnicie
Tavi Clonda și-a anunțat fanii de pe Instagram că a ajuns pe mâna medicului, dar a evitat să dezvăluie care este motivul suferinței sale

Tavi Clonda a surprins-o pe Gabriela Cristea după cinci ani de căsnicie. Cu o relație extrem de frumoasă, cei doi fac parte din cuplurile extrem de apreciate din România. În miez de noapte, Tavi a ales să facă un gest care a lăsat-o pe celebra prezentatoare perplex.

Cântărețul  și-a mai cerut, o dată, iubita de nevastă!

Tavi Clonda a surprins-o pe Gabriela Cristea

Tavi Clonda s-a pregătit temeinic pentru acest gest romantic, în timp ce soția sa dormea. Gabriela Cristea a ținut să le arate fanilor sai de pe Instagram cu ce a surprins-o soțul ei.

Prezentatoarea a postat mai multe story-uri unde  le-a arătat internauților bilețelul și trandafirul oferite de artist. „Uitați-vă ce am primit eu de dimineață! Ce a făcut soțul meu azi-noapte, în timp ce eu dormeam”, le-a spus Gabriela Cristea fanilor. Nu avea să rămână datoare gestului pe care soțul ei l-a făcut. „Suntem în pandemie. Fac nuntă cu șase persoane sau nu?! … Normal că vreau să mă recăsătoresc cu tine, oricând”, i-a transmis Gabriela Cristea lui Tavi.

Clipe grele pentru Gabriela Cristea

Tavi Clonda a surprins-o pe Gabriela Cristea care în ultima perioadă a trecut prin momente grele. Apreciata prezentatoare TV  le dezvăluia apropiaților că a trecut prin momente grele, când a ajuns aproape de epuizare, din cauza activităților cu cele două fetițe ale ei. „Toată viața am visat la momentele de joacă și veselie petrecute cu fetele mele. Le admiram în secret pe femeile care se jucau cu atâta drag și tandrețe cu cei mici, dar niciodată nu mi-am închipuit că viața de mamică poate să te extenueze, uneori până la epuizare. Am trecut și eu prin momente când simțeam că nu mai pot și nu știam cum să merg mai departe”, a scris ea pe Instagram.

Avea să-și rezolve, până la urmă, problemele. „Într-un moment că acesta am intrat într-o farmacie și așa am descoperit vitaminele. Am ales atunci varianta efervescentă cu care mă împac bine și astăzi, iar pentru soțul meu, capsulele sunt ideale. În perioada aceasta ne ajută la întărirea imunitații, iar complexul de vitamine, minerale și extrase naturale sunt energie bună pentru minte și trup”, a spus Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, momente îngrozitoare

Cei doi soți au trecut prin momente grele în urmă cu aproximativ două luni de zile.  Oxford, primul patruped pe care Gabriela Cristea și Tavi Clonda l-au luat, a încetat din viață. Atunci când a făcut publică vestea tristă, vedeta a pus doar puncte de suspensie și un emoticon care reprezintă faptul că plângea în momentul în care a urcat imaginea copleșitoare pe Facebook. Întrebată de numeroși fani ce s-a întâmplat cu minunatul câine, fosta prezentatoare a răspuns: “Avea 6 ani jumate. A făcut pancreatită și totul a fost fulgerător de rapid. Joia trecută era bine și azi…”.

Gabriela Cristea a ales să publice o singură fotografie cu Oxford, iar soțul ei a postat mai multe imagini cu patrupedul.

“Azi, primul suflet care ne-a mângâiat sufletele și casa, și familia, din păcate, a încetat să o facă… R.I.P. Oxford, my dog, my bodyguard, my boy! (Odihnește-te în pace, Oxford, câinele meu, bodyguardul meu, băiatul meu!)”. Mădălin Ionescu, nașul cuplului, le-a lăsat următorul comentariu: “Vaiiii !!! Nu pot să cred !!! Îmi pare atât de rău!…. Călătorie lină spre stele, Oxy!”.

Adauga un comentariu