Prima pagină » Cancan » Gabriela Cristea și-a anunțat fanii că intră la dietă. Care este lista de alimente a vedetei

Gabriela Cristea și-a anunțat fanii că intră la dietă. Care este lista de alimente a vedetei

21 mai 2024, 15:37,
BZI.ro, în Cancan

Sătulă de reproșurile primite în ultima vreme, Gabriela Cristea și-a anunțat fanii că intră la dietă și a anunțat ce alimente va consuma. Ea spune că trebuie aruncat din frigidet tot ceea ce e nesănătos și ne tentează. Cu toate acestea, Gabriela Cristea recunoaște că va mai gusta în weekend, de pofta, ceafă de porc.

Gabriela Cristea a mărturist care sunt alimentele care nu lipsesc niciodată din frigiderul ei. Cum arată lista de cumpărături a vedetei.

Un nou stil de viață

Gabriela Cristea își ține constant fanii la curent cu ce se întâmplă în viața ei, iar după un live de pe rețelele sociale, în care a anunțat că urmează să își schimbe stilul de viață, vedeta a mai postat un videoclip de la cumpărături, în care a transmis câteva sfaturi cu privire la alimentație.

„Dacă vreți să vă schimbați stilul de viață, dacă vorbim pe partea de alimentație, primul lucru pe care îl puteți face este să aruncați alimentele care v-ar putea tenta, să le dați sau să le ascundeți și să veniți să vă umpleți frigiderul doar cu alimentele pe care vreți să le consumați, alimentele bune sau cele care ar trebui să stea la noi în frigider”, a spus Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea și-a anunțat fanii că intră la dietă

Gabriela Cristea a dezvăluit și care sunt alimentele care nu lipsesc niciodată din frigiderul ei, mai ales în contextul în care vrea să facă o schimbare importantă în viața ei. Astfel, primul produs luat de pe raft sunt ouăle, apoi urmează kefirul, iar când vine vorba de carne, vedeta este foarte selectivă.

„Încep cu ouăle. Ouăle, după părerea mea, ar trebui să stea în frigider, un aport foarte mare de proteine. Proteina nu îngrașă. Dacă mâncați doar proteină, aveți șansă să și slăbiți, dar e mai complicat. Evident că avem nevoie și de un aport de fibre, carbohidrați, uneori ne-ar trebui și puțină grăsime.

Un alt produs pe care ar trebui să îl aveți în frigider este kefirul, care este și foarte bun la gust și ajută la digestie. Foarte important să avem și carne în frigider pentru că atunci când schimbăm stilul de viață, trebuie să avem carnea potrivită. Ceafa de porc rămâne doar pentru weekend și atunci de degustat. În timpul săptămânii preferăm carnea de pui, pește sau carne de vițel. Cumpărați mai puțin, aruncați mai puțin”, a mai dezvăluit Gabriela Cristea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *