Actualitate

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au rate mari la bancă. E o sumă imensă pentru unii români

Publicat: 04 sept. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gabriela Cristea și Tavi Clonda au rate mari la bancă. E o sumă imensă pentru unii români
Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt plini de datorii la bănci, iar acum și-au cumpărat o nouă mașină

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au rate mari la bancă, iar acum au decis să-și cumpere încă o mașină, un bolid de lux. Astfel, de-acum înainte cei doi vor trebui să scoată mai mulți bani din buzunar, deoarece autoturismul este luat în leasing. Cu toate acestea, Gabriela Cristea și soțul ei nu sunt speriați de asta, convinși că doar prin muncă pot avea ce-și doresc.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au o vilă cu piscină impresionantă în Corbeanca, însă recent și-au cumpărat cea de a doua mașină, care nu este deloc una ieftină, ci din contră. „Bijuteria pe patru roți” valorează în jur de 120.000 de euro, așa că mulți s-au întrebat de unde au așa de mulți bani. Și aceasta pentru că au și doi copii și au plecat în numeroase vacanțe vara aceasta. Ei bine, fără a se mai ascunde, Tavi Clonda a recunoscut câți bani dă lunar la bancă!

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au rate mari la bancă

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au mare succes pe plan profesional. Ea se bucură de o carieră frumoasă în televiziune, fiind o prezentatoare TV extrem de îndrăgită și apreciată, iar el are o trupă care este la mare căutare, însă totodată face și vlogguri despre viața lor de familie. Au o mare comunitate de fani, astfel că banii vin și din mediul online, așa cum chiar el a recunoscut de curând.

Niciodată nu s-au plâns când a venit vorba despre bani, asta fiindcă au câștiguri frumoase, însă fanii s-au tot întrebat cum au reușit să strângă așa de mulți bani pentru a-și cumpăra o mașină de 120.000 de euro. Tavi Clonda nu s-a sfiit și a recunoscut faptul că nu au făcut tot ceea ce au cu banii jos, nici când vine vorba despre renovările casei sau de achiziția mașinilor. Mai concret, a dezvăluit că în prezent au o rată de 1700 de euro la bancă și încă 700 de euro pentru mașina pe care o aveau înainte, ajungând undeva la 2400 de euro lunar.

„Plătim o rată de 1700 de euro. Mai avem o rată și pentru cealaltă mașină, de vreo 700 de euro. Asta e, muncim. Alte datorii nu mai avem la bănci”, a declarat Tavi Clonda.

Mașina cea nouă e în leasing

Mai mult decât atât, pentru a nu mai lăsa loc de interpretări, Tavi Clonda a povestit inclusiv faptul că noua mașină de lux este achiziționată prin leasing, astfel că au plătit doar un avans, urmând ca de acum înainte să plătească rată pentru ea. Totuși, deși au făcut acest efort, sunt extrem de încântați de nouă lor mașină, care se pliază perfect pe cerințele lor și nevoie de familie mare.

„Am dat un avans, mașina am luat-o în leasing. Păi de unde să avem 120.000 de euro? (…) Mașina e sport, dar avem loc, e încăpătoare, fix cum ne trebuia”, a mai spus Tavi Clonda.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au făcut și unele renovări la casă

Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu s-au oprit aici cu cheltuielile. Nu doar că au fost în mai multe vacanțe de lux vara aceasta și și-au achiziționat un bolid de 120.000 de euro, ci au început și renovările la casă. Bineînțeles, așa cum era de așteptat, au nevoie de un garaj special pentru noua mașină, însă pe lângă acesta, au decis să renoveze și cealaltă partea a casei. Este clar că cei doi își doresc ca totul să fie impecabil, așa că fac eforturi pentru a-ți vedea toate dorințele împlinite.

„Mai avem puțin și terminăm garajul. «Albă ca Zăpada» (n.r. – mașina cea nouă) avea și ea nevoie de căsuța ei. Ne-am apucat să facem o grămadă de lucruri, precum și partea cealaltă a casei. Noi așa suntem, când ne apucăm, le facem pe toate”, a încheiat Tavi Clonda.

Adauga un comentariu