Cultural

Tavi Clonda, în ipostaze inedite pe Instagram. Cu ce probleme de sănătate se confruntă soțul Gabrielei Cristea

Publicat: 12 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tavi Clonda în ipostaze inedite pe Instagram. Cu ce probleme de sănătate se confruntă soțul Gabrielei Cristea
Tavi Clonda face furori pe Instagram cu fotografii alături de copii și de soția sa celebră, Gabriela Cristea.

Celebrul artist Tavi Clonda s-a afișat recent în ipostaze inedite pe Instagram. Acesta are o carieră de succes în muzică și televiziune, iar în viața privată se declară un bărbat împlinit alături de cele două fetițe și de soția lui celebră. Tavi Clonda este extrem de activ în mediul online și nu ezită să își surprindă fanii cu fotografii de familie. Artistul a dezvăluit recent că trece prin momente grele pe plan personal și se află la un pas de a ajunge la spital. Iată cu ce probleme de sănătate se confruntă soțul Gabrielei Cristea.

Tavi Clonda, în ipostaze inedite pe Instagram

Tavi Clonda se bucură din plin de succes în carieră, iar în viața privată se mândrește cu soția sa superbă și cu cele două fetițe. Artistul cucerește publicul de fiecare dată când apare la tv, pe scenă sau la evenimentele mondene. Soțul Gabrielei Cristea este extrem de activ și pe rețelele de socializare și face furori cu fotografii de familie.

Cântărețul radiază de fericire de când a devenit tată și se consideră un bărbat norocos. Recent, Tavi Clonda a postat câteva fotografii pe Instagram alături de soție și de cele două fetițe, iar aprecierile internauților nu au întârziat să apară.

Soțul Gabrielei Cristea a mărturisit că are un program încărcat, dar reușește să îmbine de minune cariera cu viața de familie și petrece mult timp alături de copii.

,,Nu-mi aduc aminte viața dinainte de copii, ce făceam cu atâta timp liber. Era relaxare totală, dădeam de mâncare la căței doar. Mă gândesc acum cât de mult timp liber au unii oamenii, să profite de el, că după ce vin copiii nu se mai poate. (…)

Nu avem bonă. Cât timp fetițele sunt la grădiniță, încercăm să ne rezolvăm toate treburile, dar și să ne facem timp doar pentru noi doi. Așa e când ai copii.”, a precizat acesta.

De viața de familie se bucură din plin și Cove. Faimosul prezentator și soția sa formează unul dintre cele mai longevive și apreciate cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi sunt extrem de discreți când vine vorba de viața privată și se afișează destul de rar împreună la evenimentele mondene.

Și celebrul artist Marius Moga se bucură din plin de viață la vârsta marilor împliniri. Acesta are o carieră impresionantă în muzică, iar în viața privată radiază de fericire alături de frumoasa lui soție. Mai mult, compozitorul și-a schimbat complet viața de când a devenit tătic.

Ce probleme de sănătate are soțul Gabrielei Cristea

Tavi Clonda a dezvăluit recent prin ce suferințe trece. Artistul are probleme cu coloana și a ajuns pe mâna medicilor. Tavi Clonda a urmat tratament de specialitate, însă durerile nu au dispărut.

,,Sunt cu spatele în pioneze și a trebuit să fac fizio și kinetoterapie. Mă doare coloana și nu-mi mai trece. Nu e hernie de disc în stadiu avansat, nu-mi coboară durerea și pe picior, dar se poate agrava.

Nici RMN nu mi-a dat să fac, nu-i de operat. Dar trebuie să am grijă. Acum sunt mai bine, depinde de cum dorm. Dimineața e dureros. Mă doare când dorm mai mult de șapte ore. Atunci când somnul e cu întreruperi, pentru că se mai trezesc fetele noaptea, e mai bine.”, a mărturisit acesta.

Artistul speră că se va face bine în curând pentru a putea reveni pe scenă și a cuceri publicul cu piesele sale muzicale deosebite.

Tavi Clonda face furori pe Instagram cu fotografii alături de copii și de soția sa celebră, Gabriela Cristea. Cei doi formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul autohton. Tavi Clonda și Gabriela Cristea au o carieră de succes, iar în viața privată radiază de fericire.

Adauga un comentariu