Actualitate

Gabriela Firea a anunțat ce va face după ce va pleca de la Primăria Capitalei

Publicat: 03 oct. 2020
Gabriela Firea vorbește la microfon
Gabriela Firea spune că Nicușor Dan și Vlad Voiculescu că vor continua proiectele pe sănătate inițiate de ea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat ce va face după ce va părăsi postul de primar general. Gabriel Firea le mulțumește celor care au votat-o, într-o postare pe Facebook.

„O îmbrățișare, o floare și mii de mulțumiri celor 250 de mii de bucureșteni care m-au votat! Vă voi purta în suflet toată viața! Din păcate, din cei un milion opt sute de mii de alegători înscrisi in liste, au participat la vot doar 650 de mii. Pentru a-mi fi continuat activitatea si proiectele, ne-au lipsit doar 30 de mii de voturi – foarte putin raportat la cele aproape doua milioane de bucuresteni cu drept de vot“, a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Faecbook.

Gabriela Firea, despre alegeri: „Câte procese verbale trebuiau modificate!“

Primarul Capitalei susține că are dovezi că multe procese verbale au fost modificate.

„Puteti calcula, avand 1200 de sectii de votare, cate procese verbale trebuiau modificate, asa cum s-a intervenit pe ele cu carioca sau pix mai gros, si cate voturi exprimate pentru mine trebuiau trecute fara temei la nule – doar 25 in fiecare sectie. Si au fost “aranjate” mult mai multe! Avem dovezi! Sunt mii de astfel de voturi anulate la BEM. Nimeni nu mai vrea sa le numere, totul se inchide azi, s-a pus capac peste adevar.

„Ce voi face in continuare?“

Gabriela Firea răspunde în postarea sa și la întrebarea „Ce va face in continuare?“.

„Ce voi face in continuare? Voi incerca, dupa puterile mele, sa apar voturile ceratenilor, adica esenta democratiei. Stiu ca este o lupta inegala. Ei, cu toate institutiile statului de partea lor, cu toate butoanele vizibile si invizibile. Eu, cu oamenii alaturi dar fara forta persuasivo-institutionala. Voi merge mai departe in justitie dar, la cum arata lucrurile… in fine, daca tot au castigat prin frauda, masluire, viciere, macar sa se apuce de treaba“, menționează Gabriela Firea.

„Sper ca promisiunile din campanie să fie puse rapid în aplicare!“

Primarul Capitalei, în funcție, precizează căm spre binele bucureștenilor, speră ca promisiunile electorale să fie și puse în aplicare.

„Doresc binele acestui oras, prin urmare sper ca promisiunile din campanie sa fie puse rapid in aplicare. Schemele de marketing si PR, precum marea realizare care este deschiderea unei usi, anularea targului de Craciun gratuit pentru a face loc unuia cu plata la intrare, anuntarea avariilor – ceea ce se facea si pana acum, publicarea actelor – sunt toate pe site si din timpul meu, concedierea unor oameni, etc, nu vor tine loc adevaratelor realizari pe care le astepta cei care au votat candidatul providential de dreapta. (…)

Aproape un an de zile, de cand este la guvernare, PNL a taiat premeditat din banii cuveniti bucurestenilor! Ca sa ne aduca in sapa de lemn! Si acum ies si spun ca sunt datorii! Lucru asupra caruia am atras atentia zi de zi, spunand ca acesta va fi efectul masacrarii bugetului de catre guvern : creditul furnizor, viata pe datorie. Nu au inventat ei apa calda in materie de finante! Ei au oprit-o doar intentionat pe tot parcursul verii, ca sa fie lumea furioasa pe mine. Elcen (guvern) produce energia termica si o poate furniza prin Cet-uri cu taraita (pe timpul meu) sau normal, cum fac acum, dupa ce au castigat prin minciuna, manipulare si frauda. (…)

Imi voi continua lupta pentru binele orasului in Parlament, alaturi de colegii mei, unde NU voi chiuli si/sau dormi, asa cum a facut deputatul de Bucuresti ajuns primarul “apa calda si pe teava de rece”.

#OameniiMeritaSaLupt

#VotulOamenilorAFostDenaturat”, a scris Gabriel Firea pe pagina ei de Facebook.

Comentarii
Adauga un comentariu