National

Gabriela Firea, despre Guvernul Orban: „Ne conduceau prin ordonanţe militare, ca să ne fie frică”

Publicat: 27 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gabriela Firea despre Guvernul Orban Ne conduceau prin ordonanţe militare ca să ne fie frică
Gabriela Firea, prim-vicepreședinte PSD

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a lansat astăzi un mesaj dur. Aceasta consideră că Guvernul Orban s-a folosit de ordonanțele militare pentru a induce frica în rândul cetățenilor. Gabriela Firea susține că întreaga Europă ” se mişcă, respiră, trăieşte, munceşte, câştiga, iubeşte” numai noi, românii, suntem conduși cu frică.

„În martie-aprilie ne conduceau prin ordonanţe militare, ca să ne fie frică. Apoi ne dădeau amenzi mari şi ne făceau plângeri penale, tot ca să ne fie frică. Acum ne manipulează cu cifre de “mii de pozitivi”, cu lipsa paturilor AŢI în spitale, a medicilor, a ventilatoarelor. Deşi avem de toate, dar sunt prost organizate. Tot ca să sădească frică.

Toată Europa se mişcă, respiră, trăieşte, munceşte, câştiga, iubeşte.

Noi, tot conduşi prin frică.

Virusul nu se-nvinge cu frică!

Protecţie. Buna-organizare. Managementul resurselor. Cap limpede.

De asta avem nevoie, că de aer.

Şi de viaţă.

Viaţa nu înseamnă frică”, a declarat Gabriela Firea.

Gabriela Firea, despre alianțele politice: „Mă aliez DOAR CU OAMENII! Este singura legătură care contează”

Gabriela Firea a vorbit despre alianțele politice electorale create. Aceasta a afirmat că există numeroase întâlniri unde se negociază posturi, calendare de alegeri și strategii. Aceasta a menționat că ea se unește doar cu oameni, fără a ține cont de avantaje în politică ci doar de caracter.

„În aceste zile se fac şi se desfac alianţe politice electorale. De dreapta, de stânga, de oricare. Se întâlnesc politicieni şi negociază. Diverse : posturi, calendare de alegeri, strategii.

Este uitat esenţialul! Esenţialul îl reprezintă OAMENII. Viaţa lor. Trăirile lor. Nevoile lor. Problemele şi îngrijorările lor. Ce îi bucură, ce spera, ce aşteaptă. Ce iubesc, ce nu. De aceea, le răspund aici şi definitiv tuturor celor care mă întreabă : dumneavoastră cu cine vă aliaţi, ca să câştigaţi?

Mă aliez DOAR CU OAMENII! Este singura legătură care contează! Singura care merită orice efort, orice sacrificiu! De 30 de ani, sunt aproape de oameni. În presă, le-am aparat interesele.

În Senat, am propus şi votat legi pentru oameni. Pentru oamenii normali, nu pentru privilegiaţi. La primărie, am deblocat şi rezolvat probleme pentru oameni. S-au făcut multe, chiar dacă mai sunt încă multe de făcut. Într-un oraş nu se termină niciodată problemele. Important este să vrei şi să poţi să faci, pentru oameni, nu în avantajul tău. Pot şi vreau să fac în continuare cât mai multe pentru oameni.

Partenerii mei sunt bucureştenii, nu politicienii de conjunctura. Spun de 4 ani că problemele noastre au nevoie de implicare, nu de catalogări că ar fi de stânga sau de dreapra. În ultima perioadă observ că sunt şi alţii care mă copiază şi afirma cam la fel. Tardiv.. Dotarea unui spital, construirea unui pasaj, deschiderea unei grădiniţe sunt probleme pur şi simplu. Nu sunt de stânga sau de dreapta.

Repet, îmi doresc o singură alianţă, ca şi până acum. Nu umblu după alianţe electorale care pun interesul politic mai presus de interesul oamenilor.

Pe cei care gândesc la fel îi aştept lângă mine.

Să fim împreună Alianţa :

FIREA pentru OAMENI!

FIREA OAMENILOR!”, a declarat Gabriela Firea.

Adauga un comentariu