National

Gabriela Firea iese din nou la atac: „De cand este Frigusor Ban judecator, anchetator?”

Publicat: 16 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gabriela Firea iese din nou la atac De cand este Frigusor Ban judecator anchetator
Gabriela Firea, fostul primar al Capitalei

Fostul primar general Gabriela Firea taxează miercuri poziția actualului primar Nicușor Dan după ce polițiștii au făcut percheziții Direcţia Generală Urbanism şi Amenajarea Teritoriului din Primăria Municipiului București.

„De cand este Frigusor Ban judecator, anchetator? De unde stie care sunt suspiciunile si la adresa cui? Se substituie organelor de cercetare? Face presiuni asupra justitiei? Ilegalitate înseamnă să-ți bagi joc de bucuresteni si de orașul acesta de aproape două luni de când esti pus în funcție si nu faci nimic. Stai inchis in birou si scrii prostii pe fb. Cu siguranta eu si echipa mea am respectat mereu legea si spiritul ei”, a transmis Firea.

Primarul general, Nicuşor Dan a precizat miercuri că va exista cooperare deplină cu anchetatorii.

”Există cooperarea deplină a Primăriei Capitalei pentru punerea la dispoziţie a tuturor documentelor solicitate de către poliţişti. Nicio persoană dintre cele cercetate nu va fi acoperită, indiferent de funcţia ocupată. Am semnalat în mai multe rânduri că, în perioada precedentei administraţii, s-au petrecut ilegalităţi în Primăria Capitalei. Personal, mă bucur că există astfel de verificări în probleme despre care vorbesc şi pe care le semnalez de ani de zile”, a declarat Nicuşor Dan.

Gabriela Firea îl acuză de minciună pe Nicușor Dan: „Nu poți minți cu nerușinare și sā crezi cā tu ești deșteptul deștepților”

Gabriela Firea, fostul edil al Capitalei, a postat un mesaj pe o pagină de socializare, în care îl acuză de minciună pe Nicușor Dan, actualul primar al Bucureștiului. Firea este de părere că toate minciunile, pe care le-a spus pe timpul desfășurării campaniei electorale, ies acum la iveală.

„Frigusor Ban a scris o compunere dictatā de baietii bogati de la ELCEN în care ne explica de ce a mintit în campanie cā, în prima zi de mandat, va rezolva problema apei calde si a cāldurii. Minciuna are picioare scurte!

Iar zilele acestea, în loc sā se zbatā pentru bucuresteni, el si-a pierdut timpul în campanie pentru Orban.

A promis cā va sta cu “poporul” dar îi place la masā cu rechinii politici.

Fiecare minciuna din campanie o va resimti prin toti porii.

Pentru cā nu poti minti cu nerusinare si sā crezi cā tu esti desteptul desteptilor iar toatā lumea e naivā și te crede la nesfârsit pe cuvānt!”, a spus Gabriela Firea, pe pagina sa de Facebook.

Gabriela Firea: „Erau ocupați cu campania electorală”

Fostul primar general al Bucureștiului a vorbit despre avariile la apă caldă și căldură din Capitală. Aceasta a transmis că problemele sunt generate de furnizorul agentului termic Elcen. Această companie se află în posesia Ministerului Economiei.

Gabriela Firea este de părere că Executivul a amânat investiția, pentru ca ea să fie vinovată de aceste avarii. De asemenea, aceasta a afirmat că actualul primar general al Capitalei, Nicușor Dan nu este de partea cetățenilor ci susține Guvernul.

„Urâtā e trezirea la realitate. Cum e când primarul apārā guvernul, în loc sa fie de partea cetatenilor?? Grav, nu? Adevarul adevarat : CET-urile Grozavesti, Sud si Progresul livreaza acum agent termic sub parametri. In loc de 90 grade temperatura, se livreaza la 70 grade. Toata vara nu au facut reparatii, investitii.

Erau ocupati cu campania electorala si ministrul energiei – Virgil Popescu (PNL) si Directorul Elcen – Claudiu Cretu (PNL Sectorul ) – cel care asteapta sa ajunga “moleculele” de apa in calorifer. Cazane vechi, turbine vechi. 60 de ani. «Firea e de vina. A stat degeaba 60 de ani»!! Guvernul PNL trebuia sa intervina pentru reparatii. Dar nu s-a vrut, cat am fost eu primar, ca sa poata da vina lumea pe mine ca se intrerupe furnizarea apei calde. Sau ca ajunge cālâie la consumatori”, se arată în textul postat de Gabriela Firea.

Adauga un comentariu