National

Gabriela Firea, inițiativă surprinzătoare: „Dragi copii, părinţi şi bunici, haideţi să le scriem împreună parlamentarilor”

Publicat: 23 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gabriela Firea inițiativă surprinzătoare Dragi copii părinţi şi bunici haideţi să le scriem împreună parlamentarilor
Prim vicepreședintele PSD Gabriela Firea

Prim-vicepreşedintele PSD, Gabriela Firea, propune părinţilor, copiilor şi bunicilor din România să participe la o formă masivă de lobby parlamentar: milioane de mesaje pe adresa senatorilor şi deputaţilor Coaliţiei, în favoarea majorării alocaţiilor pentru copii.

„Dragi copii, părinţi şi bunici, haideţi să le scriem împreună parlamentarilor, pentru a vota majorarea alocaţiilor pentru cei aproape 4 milioane de copii ai ţării! Alocaţii mai mari pentru copii înseamnă respect pentru familiile din România! Înseamnă investiţie în viitorul ţării!
Să-i contactăm împreună pe parlamentarii PNL, USR – Plus şi UDMR, pentru a-i convinge să voteze amendamentul depus de parlamentarii social – democraţi, pentru a determina guvernul austerităţii să respecte Legea dublării alocaţiilor, propusă tot de noi, în vigoare dar neaplicata.
Concret, ce conţine amendamentul PSD :
Majorarea alocațiilor de la 1 martie 2021 la nivelul prevăzut inițial în Legea dublării alocațiilor nr. 14/2020.
Astfel, alocațiile ar urma să crească după cum urmează:
De la 214 lei la 300 de lei pentru copiii între 2 și 18 ani.
De la 427 lei la 600 de lei pentru copiii sub 2 ani sau copiii cu handicap.
Intraţi pe www.psd.ro/alocatii, alegeţi judeţul unde locuiţi, veţi găsi parlamentarii care s-au opus, până acum, majorării alocaţiilor, şi trimiteţi-le un mesaj!
Cu cât suntem mai mulţi, cu atât avem şanse mai mari de reuşită la votul de luni, din Parlament, al Bugetului!”, a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Adauga un comentariu