National

Gabriela Firea intervine în scandalul privind raportarea INSP: „O adunatură de politruci care a venit la putere doar cu scopul îmbogățirii!”

Publicat: 13 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gabriela Firea intervine în scandalul privind raportarea INSP O adunatură de politruci care a venit la putere doar cu scopul îmbogățirii
Gabriela Firea

Gabriela Firea intervine, printr-o postare pe Facebook, în scandalul legat de raportarea făcută de INSP, care a spus că, în București, incidența prinvind noul coronavirus, a trecut de 3 la mia de locuitori. Câteva momente mai târziu, prefectul PNL al Capitalei a infirmat informația, spunând că s-a făcut o greșeală.

„Incompetentā si rea-credintā la guvernare! Anul trecut în iarna, INSP (in subordinea Ministerului Sanatatii) publica pe site-ul oficial, in plin sezon rece, doar 60 de bucuresteni cu gripa A si B. Noi identificasem prin Assmb si cabinetele de medicina scolara aproape 3 000 de copii cu gripa sezoniera, plus mii de adulti diagnosticati de medicii de familie si tratati acasa.

Deci, statistica oficialā era facutā în bataie de joc!

Asa e si cu noua gripa chinezeasca!

Autoritatile guvernamentale habar nu au de capul lor! Prefectul PNL spune una, sefa INSP confirma cu totul altceva, grupul de comunicare strategica – cel condus ilegal de un personaj care a sfidat legea pentru a se cocota cat mai sus -, transmite cu totul altceva.

O adunaturā de politruci care a venit la putere doar cu scopul imbogatirii!

Nu le pasā de oameni!

Nu le pasā de tara!

Lor sa le fie bine!

#DreaptaUnita #IncompetentaLaGuvernare”, a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

Gabriela Firea: „Au găsit vinovaţii : credinţa, cultura si Horeca”

Criza pandemică şi criza economică în care România riscă să se afunde sunt lesne de explicat prin acţiunile celor de la guvernare, acuză fostul primar general Gabriela Firea.

Într-o postare pe Facebook încheiată cu un citat din filosoful Petre Ţuţea, ea analizează succesiunea de paşi prin care actuala putere a ajuns să gestioneze o situaţie cu mii de infectări pe zi şi, în perspectivă, cu sute de mii de şomeri.

„Cum am ajuns aici? Cum e posibilă o astfel de imagine care ne dă fiori? Rapid şi relativ simplu. Întâi şi-au pus în funcţii oameni cu BAC-ul dat după doctorat, sau care au falsificat până şi diploma de BAC, apoi au îndatorat ţara cu împrumuturi uriaşe la dobanzi împovărătoare, ulterior au înșurubat politruci la conducerea DSP-urilor care au ţinut n hold mii de români disperați zile în șir. Au furat prin afacerea Unifarm, au băut şi mâncat în birouri şi restaurante fără nicio protecţie, au dat frâu liber comandanţilor actiunii sa răspândească panica în populaţie, au înfiinţat un grup de comunicare strategica a haosului, au blocat orice iniţiativă locală de testare și limitare a răspândirii virusului, au deschis şcolile ca să arate că se pot organiza alegeri locale.

Pe urma au găsit vinovaţii : credinţa, cultura si Horeca.

Şi pentru că toate acestea trebuiau să poarte un nume, li s-a spus abrupt şi înfricoşător : carantinare! Daca nu vă încuiaţi singuri în casă, vă carantinăm noi!

Asta se întâmplă când naţiunea e îngenunchiată prin lovirea ei in cele mai profunde fibre : credinţa si cultura”, scrie Firea, încheind postarea cu următorul citat:

„Mă mișc intre Dumnezeu si neamul din care fac parte. In afara de acesti termeni, nu vad nimic semnificativ intre cer si pamant” – Petre Țuțea

Adauga un comentariu