National

Gabriela Firea, mesaj cu ocazia Zilei Naționale a Ambulanței: „Medaliile și felicitările nu țin loc de ambulanțe”

Publicat: 28 iul. 2021
gabriela firea într-un sacou verde pastelat
Gabriela Firea, senator PSD și fostul primar general al Capitalei

Fostul primar general al Capitalei, Gabriela Firea, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Naționale a Ambulanței. Aceasta spune că felicitările, elogiile și laudele nu țin totuși locul ambulanțelor, de care au atâta nevoie.

”Urez “La mulți ani”, cu prilejul Zilei Naționale a Ambulanței, tuturor medicilor, asistentelor, ambulanțierilor, întregului personal din serviciile de ambulanță. Ei sunt eroii fiecărei zile, cei care se luptă non-stop cu suferința, cei care împiedică tragedii.

Recunoștința și respectul nostru li se cuvin în fiecare zi, nu doar în cele aniversare.

Dar felicitările, elogiile, laudele nu țin loc de ambulanțe. Sau de defribrilatoare, aparate de tensiune, tărgi moderne.

Oamenii de pe Ambulanță, la care apelăm toți, indiferent de oră și de la care ne așteptăm, mereu, la un răspuns impecabil, nu ne pot salva viața cu mâinile goale.

În 2019, am achizitionat, din fondurile Municipiului București, un număr de 106 ambulanțe, în valoare de peste 8,7 milioane euro, dotate la standarde europene, pentru SABIF – Serviciul de Ambulanta Bucuresti Ilfov.

La momentul respectiv, 80% dintre ambulantele SABIF erau foarte vechi și ar fi trebuit demult casate.

Aceste ambulanțe, care sunt astăzi peste tot, pe străzile aglomerate ale Bucureștiului, reprezintă mulțumirile bucureștenilor pentru toți cei care lucrează în acest domeniu.

Și eroii au nevoie de ajutor.

Medaliile și felicitările nu țin loc de ambulanțe.

Mulțumim, oameni de la Ambulanță! Să fiți sănătoși! La mulți ani!”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Adauga un comentariu