Actualitate

Gabriela Firea, mesaj pentru liderii Dreptei: „Chiar nu vă pasă de oameni? Chiar aveți inima de piatră?“

Publicat: 04 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gabriela Firea mesaj pentru liderii Dreptei Chiar nu vă pasă de oameni Chiar aveți inima de piatră
Prim vicepreședintele PSD Gabriela Firea

Prim-vicepreşedintele PSD, Gabriela Firea, a transmis joi, 4 februarie, un mesaj pentru liderii Dreptei după ultimele decizii luate de Nicușor Dan și Clotilde Armand.

Gabriela Firea le cere liderilor Ludovic Orban, Dan Barna și Dacian Cioloș să intervină urgent și să stopeze „aceste nenorociri administrative ale noilor primari de dreapta pe care i-ați validat”.

Reacția Gabrielei Firea vine după ce Clotilde Armand a tăiat finanțarea pentru patru spitale din Sectorul 1, iar Nicușor Dan a blocat construirea Spitalului Metropolitan.

„Domnilor Orban, Barna, Ciolos, chiar nu vă pasă de oameni? Chiar aveți inima de piatră? Sunteți, prin tăcere, părtași la deciziile monstruoase ale colegilor voștri! Le-ați promis românilor un trai mai bun iar acum vă bateți joc de ei, prin reprezentanții voștri! Prin cei pe care i-ați girat în campanie și i-ați prezentat cetățenilor ca fiind candidați profesioniști și onești? Priviți rezultatul! În București, avem de 3 luni primari de dreapta! Primele lor acțiuni sunt îndreptate împotriva oamenilor! Inclusiv a celor care i-au votat!“, a scris Gabriela Firea pe pagina ei de Facebook.

Gabriela Firea: „Stați să vedeți ce urgie va fi după prezentarea bugetului de austeritate“

Liderul social democrat a prezentat deciziile luate de cei doi edili de dreapta. Gabriela firea susține că Nicușor Dan a blocat mai multe proiecte, printre care și Spitalul Metropolitan, în timp ce Clotilde Armand a decis sistarea finanțării pentru patru spitale importante din Capitală.

„Dl Dan a blocat personal construirea Spitalului Metropolitan – proiect la cheie, muncit 2 ani, cu fundație începută, a Pasajului Doamna Ghica – este aproape gata, a lucrărilor de la Prelungirea Ghencea, a oprit și autobuzele școlare! Stați să vedeți ce urgie va fi după prezentarea bugetului de austeritate.

În cel mai mare sector – sectorul 1 -, e jale! După ce că a “câștigat” prin fraudă, noul primar al dreptei unite împotriva oamenilor și-a permis să taie finanțarea – pe modelul amicului Nicușor -, a patru spitale importante nu doar pentru București, ci pentru întreaga țară: Spitalul Clinic de Urgență București – Floreasca, Spitalul Clinic de Chirurgie Plastică Reparatorie și Arsuri, Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” și Spitalul Clinic de Urgențe Oftalmologice. Un proiect criminal propus de noul primar și votat de majoritatea PNL – USR Plus din Consiliul local Sectorul 1.“, precizează Gabriela Firea.

„Nimeni nu și-a permis să taie alocațiile bugetare de la spitale!“

Fostul edil al Capitalei le cere liderilor Guvernării de Dreapta să intervină și să nu acționeaze „ca niște roboți politici care au în cap numai voturi“.

„De aproape 20 de ani, printr-o Hotărâre de Guvern, Primăriei Capitalei i s-au dat în administrare 19 spitale iar Primăriei Sectorului 1 alte 4 spitale. Nimeni, în toți acești ani, nu și-a permis să taie alocațiile bugetare de la spitale! Dimpotrivă, s-au investit sute de milioane de euro în corpuri noi de clădiri, secții noi, săli de operații, aparatură ultra-performantă, plus achitarea facturilor pentru utilități, pază, reparații, etc., Ministerului Sănătății rămânându-i plata salariilor cadrelor medicale. Toată lumea a avut de câștigat, în special cetățenii!

Domnilor Orban, Barna, Cioloș, dați dovadă de respect față de români! Comportați-vă ca niște oameni, nu ca niște roboți politici care au în cap numai voturi și, dacă alegerile sunt abia peste 4 ani, timp de 3 ani cauționați prăpădul la guvern și în primării! Credeți că oamenii vor uita? Interveniți urgent și stopați, cu puterea politică pe care o aveți, aceste nenorociri administrative ale noilor primari de dreapta pe care i-ați validat! Dacă nu interveniți, veți fi la fel de vinovați ca și ei!”, mai scrie Gabriela Firea pe pagina ei de Facebook.

Adauga un comentariu