Actualitate

Gabriela Firea râde de Nicușor Dan: „Sunt tot aici și îmi place!”

Publicat: 22 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gabriela Firea râde de Nicușor Dan Sunt tot aici și îmi place
Gabriela Firea în biroul din Primăria Capitalei

Primarul în funcție al Capitalei, Gabriela Firea, râde de Nicușor Dan. Gabriela Firea a postat pe pagina sa de Facebook o poză din biroul de la Primărie și îi transmite lui Nicușor Dan că este încă primar, că muncește și că îi place.

Reacția Gabrielei Firea vine după ce Nicușor Dan a acuzat că „se tergiversează deliberat” preluarea mandatului de primar general al Capitalei.

„Sunt tot aici. Încă muncesc. Tot ca oțelul. Și îmi place”, a scris, în engleză, Gabriela Firea.

Nicușor Dan acuză tergiversarea preluării mandatului

Primarul ales al Capitalei, Nicuşor Dan, se plânge se tergiversează preluarea mandatului. Nicușor Dan acuză faptul că preluarea mandatului său va mai întârzia cel puţin o săptămână, după ce au fost făcute 52 de apeluri în instanță. Acesta susține că Gabriela Firea, actualul primar, că și-a pus subordonații să semneze aceste contestații, fără ca ea însăși să semneze.

„La Bucureşti, la Primăria Generală o să mai aşteptăm cel puin o săptămână din cauza atitudinii iresponsabile a PSD. Sunt peste 50 de apeluri la validarea mandatului meu de primar, cu motive ridicole și acuzații în stil conspiraționist. Se cere nici mai mult nici mai puţin, după 4 săptămâni, reluarea alegerilor locale în Bucureşti, dacă vă puteți închipui”, a declarat Nicușor Dan.

Nicușor Dan: „Gabriela Firea și-a pus subordonații să semneze aceste contestații“

Primarul ales al Capitalei a precizat că cele 52 de contestații sunt copiate una după alta, inclusiv greșelile gramaticale. Nicușor Dan susține că cei care au depus apelurile sunt foști sau actuali consilieri PSD.

„Remarc lașitatea Gabrielei Firea care și-a pus subordonații să semneze aceste contestații și nu a semnat ea însăși, dacă chiar vrea să conteste rezultatul alegerilor. Urgența PSD nu este însă rezolvarea problemelor orașului, ci întârzierea preluării mandatului meu. Probabil că mai au nevoie de câteva zile în plus ca să șteargă niște urme și ca să rezolve solicitările unor prieteni”, a menționat Nicușor Dan.

„Dacă cineva are probleme cu apa caldă, să o întrebe pe Gabriela Firea!“

Primarul ales al Capitalei zice că Gabriela Firea și-a abandonat mandatul de primar și că problema apei calde în București trebuie rezolvată de aceasta.

„În ultimele 4 săptămâni, primarul Bucureștiului a fost Gabriela Firea. Dacă cineva are probleme cu apa caldă, trebuie să întrebe pe primarul în funcție al Bucureștiului, Gabriela Firea, și nu pe mine. Este un primar care și-a abandonat mandatul, obligațiile legale. Caracatița de interese din Primăria Capitalei e motivul pentru care se tergiversează, pentru ca oamenii ăștia să acopere lucruri pecare le-au făut, să emită niște acte prin care să regularizeze anumite lucruri pe care le-au făcut”, a menționat primarul ales al Capitalei, Nicușor Dan.

Gabriela Firea: „După validare să-și dea demisia!“

Primarul în funcție Gabriela Firea a reacționat spunând că după validare să-și dea demisia dacă nu poate manageria un oraș mare precum București.

„Dumnealui a spus, nu altcineva, că în maxim o lună de la intrarea în primărie rezolvă și problema apei calde și a căldurii. Bine, a zis că în prima zi, dar noi încercăm să fim rezonabili. Așteptăm toate aceste lucruri. De săptămâna viitoare, când probabil va depune jurământul, până la alegerile parlamentare, așteptăm rezolvarea acestor probleme spinoase, pentru că dumnealui a spus, nu l-a forțat nimeni. Dacă va veni săptămânal să spună că eu sunt primar general, atunci să-și dea demisia. Mesajul meu pentru Nicușor Dan este ca luni, marți, să depună jurământul, atunci când instanța va hotărî, și apoi să-și dea demisia. Apoi să se organizeze din nou alegeri locale, pentru că este clar că nu are capacitatea profesională și energia personală pentru a manageria un oraș ca Bucureștiul”, a spus Gabriela Firea.

Adauga un comentariu