National

Gabriela Firea: „Sunt convinsă că se pregătesc să fraudeze şi alegerile parlamentare”

Publicat: 25 oct. 2020
Gabriela Firea
Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea

Gabriela Firea afirmă din nou că alegerile din Bucureşti au fost fraudate masiv. Mai mult, primarul general încă în funcţie susţine că PNL pregăteşte să fraudeze şi alegerile parlamentare.

„Teama mea este că dacă nu se iau măsuri ferme şi în special am înţeles că va exista şi o iniţiativă parlamentară în sensul unei discuţii oficiale cu instituţiile care organizează alegerile, sunt convinsă că se pregătesc să fraudeze şi alegerile parlamentare.

Cum alfel cum vă explicaţi faptul că deşi în acest moment familia social-democrată are un procent mare de încredere în rândul populaţiei din România, totuşi ei exclud votul românilor şi se gândesc deja la o posibilă guvernare doar cu entităţile politice din zona de dreapta.

Dacă aţi observat, în aceste zile îşi dispută premierul, care este mai deştept, care este mai frumos, dar premier care să provină ori de la PNL, ori de la USR. Dacă va câştiga PSD alegerile, cum să dea PNL-ul sau USR-ul premierul. Unde e democraţia”, a declarat, duminică seara, la România TV, Gabriela Firea.

Gabriela Firea: „Îmi doresc un nou Guvern cu oameni care să nu facă greşeli”

Gabriela Firea a fost prezentă la Biroul Electoral, unde a făcut declarații și a arătat lista candidaților PSD pentru Senat din Capitală. Pe aceasta se regăsește și prof. dr. Adrian Streinu-Cercel, directorul Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş”. Fostul primar al Capitalei are convingerea că noul Guvern va fi alcătuit din specialiști, care să nu facă greșeli.

Primul loc al listei de candidați PSD pentru Senat din Capitală este ocupat de Gabriela Firea, Adrian Streinu-Cercel fiind pe locul doi.

În ceea ce privește Camera Deputaților, ocupanții primelor două locuri sunt Alexandru Rafila și Daniel Tudorache.

Gabriela Firea speră că lucrurile se vor schimba în bine

Fostul edil al Capitalei susține că noul Guvern va face în așa fel încât să nu se mai distanțeze de Parlament și să lucreze împreună la bunăstarea cetățenilor, fie că ei se află în România sau în străinătate.

”Dorim să contribuim la schimbarea în bine a tot ceea se întâmplă în Parlament şi anume, niciodată dar niciodată, atât Parlamentul cât şi Guvernul, să nu se mai distanţeze, să nu se mai îndepărteze de ceea ce îşi doresc românii, oriunde ar locui aceştia.

Echipa noastră este una foarte bună, imbatabilă la nivel de calitate profesională. Îi vedeţi alături de mine, pe domnii profesori, domnul Streinu Cercel, Rafila, reprezentanţii Administraţiei Publice Locale, domnul Tudorache, domnul Mutu, domnul Popescu de asemenea (…) Sunt convinsă că vom propune în Parlament legi care să asigure românilor un trai mai bun. De fapt, acest lucru ni-l dorim.

Siguranţa unui trai mai bun pentru toţi românii, indiferent unde locuiesc, indiferent ce vârstă şi ce preocupare au (…) După formarea majorităţii parlamentare se va constitui un nou Guvern.”, a spus Gabriela Firea.

„Îmi doresc un nou Guvern, mai competent, mai capabil, cu oameni care să nu facă gafe!”

Gabriela Firea susține că noul Guvern va fi alcătuit din specialiști, care să nu mai întâmpine dificultăți în ceea ce privește deciziile în legătură cu țara. Aceasta menționează că țelul lor este să lucreze încă din prima zi de mandat pentru toți românii, oriunde s-ar afla.

Comentarii
Adauga un comentariu