Cancan ultimă oră

Gabriela Prisăcariu a izbucnit în lacrimi pe internet. Vedeta este îngenuncheată de durere 

Publicat: 06 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gabriela Prisăcariu a izbucnit în lacrimi pe internet. Vedeta este îngenuncheată de durere 
Mai mulți refugiați, în special femei cu copii mici, au ajuns în Corbeanca, acolo unde locuiesc și Gabriela cu Dani Oțil

Gabriela Prisăcariu a devenit mamă pentru prima dată în urmă cu câteva luni, atunci când Luca Tiago, fiul ei și al lui Dani Oțil a venit pe lume. De atunci, micuțul a devenit centrul universului celor doi, iar blondina nu poate să stea prea mult fără copilul ei.

Războiul dintre Rusia și Ucraina a afectat pe toată lumea, mai ales pe ucraineni, care au trebuit să fugă din propriile case spre alte țări mai sigure, cum este România. Mai mulți refugiați, în special femei cu copii mici, au ajuns în Corbeanca, acolo unde locuiesc și Gabriela cu Dani Oțil. Vedetei i-a fost solicitat ajutorul și nu a stat deloc pe gânduri. Cum a reacționat când a aflat că sunt bebeluși ucraineni care nu au biberoane ca să fie hrăniți.

Gabriela Prisăcariu a izbucnit în plâns pe internet

Totul a început după ce vecina ei, care este foarte implicată și încearcă să le dea o mână de ajutor refugiaților ucraineni, a sunat-o.

Femeia i-a povestit că nu au biberoane să-i hrănească pe cei mici, iar asta a dărâmat-o pur și simplu pe soția lui Dani Oțil, care a povestit totul în lacrimi. De asemenea, ea a făcut un apel către toți urmăritorii ei care vor să ajute cu câte ceva pentru copiii refugiaților.

„Am primit acum vreo ora un telefon la care nu m-aș fi așteptat vreodată. Vecina noastră, care este un înger și se ocupă cu de refugiații care sunt în Corbeanca, mi-a zis: „Gabriela, ai niște biberoane pe acasă pe care nu le mai folosești? Pentru că sunt bebeluși și nu au biberoane”. Eu acasă, cu Luca mă gândesc dacă îi place tetina asta, dacă îi schimbăm tetina…M-am dus la farmacie și am cumpărat toate biberoanele pe care le-am găsit. Dacă aveți hainuțe, orice, i-am zis să-mi facă o listă și să mi-o trimită și să le ducem la Corbeanca și să-mi scrieți ca să vă dau adresa de aici”, a spus, printre lacrimi, Gabriela Prisăcariu pe rețelele de socializare

Adauga un comentariu