Cancan ultimă oră

Gabriela Prisăcariu și Cătălin Botezatu, replici cu subînțeles în văzul tuturor: „Dani știe de idila noastră”

Publicat: 19 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Gabriela Prisăcariu face furori oriunde apare și este apreciată de fiecare persoană cu care se întâlnește. De această dată a avut parte de o întâlnire cu nimeni altul decât Cătălin Botezatu, cel alături de care a „crescut” în lumea modelingului.

Pentru prima dată, soția lui Dani Oțil a apărut pe micile ecrane atunci când a participat la „Supermodels by Cătălin Botezatu”, tot ea fiind și marea căștigătoare a ediției.
Acum, la distanță de ani buni de la terminarea show-ului de modă, a avut ocazia să se întâlnească cu designerul Cătălin Botezatu, cel care a ajutat-o foarte mult să crească din punct de vedere profesional.

Cătălin Botezatu s-a întâlnit cu Gabriela Prisăcariu

În cadrul unui eveniment la care au participat multe vedete de la noi din țară, Cătălin Botezatu s-a întâlnit cu Gabriela Prisăcariu. S-au simțit bine împreună, au schimbat impresii și au făcut diferite glume. Și-au adus aminte despre succesul Gabrielei Prisăcariu în concursul care a fost difuzat pe Kanal D în urmă cu 7 ani și, cu această ocazie, blondina a făcut și o glumă, conform Click.

„Dani știe de idila noastră, nu se supără”, a glumit Gabriela la eveniment.

Gabriela Prisăcariu a ales să poarte o ținută formată din sacou și pantaloni de culoare neagră. De data aceasta a spus pas pantofilor cu toc și a optat pentru o pereche de încălțăminte sport.

În cadrul evenimentului, au mai participat și alte vedete precum Andreea Marin, Ramona Olaru, Valentina Pelinel, Răzvan Simion și mulți alții.

Gabriela Prisăcariu, replici acide la adresa Mihaelei Rădulescu, de față cu Dani Oțil

Fostul model a fost invitat la emisiunea de umor de la Antena 1, unde a avut un număr de roast. Gabriela Prisăcariu a ironizat-o pe fosta prezentatoare de la Ferma vedetelor, marca PRO tv. Ea s-a legat, în principal, de povestea de iubire dintre soțul ei și fosta lui iubită, care a durat aproape cinci ani. Într-un filmuleț de pe TikTok, a apărut o parte din roastul ei:

„Primul invitat la nuntă, pe listă, a fost Ristei. Este adevărat. Nu Răzvan, pentru că bunica lui Dani… Scuze, bunica lui Dani s-a mutat la Monaco. Soacră-mea, am vrut să zic.

Soacra mea i-a explicat lui Dani că primul lucru în viață, când te însori, este să treci pe listă lăutarii”, a glumit Gabriela Prisăcariu.

„Gabriela, stai să o amușinăm pe aia anterioară”, a comentat Mihai Bendeac.

Adauga un comentariu