Actualitate

Gafă de neînţeles făcută de Vlad Voiculescu! Glume despre morţi: „Cine nu e esențial, hai sus, hai sus, hai sus”, semnat Sfântul Petru

Publicat: 06 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gafă de neînţeles făcută de Vlad Voiculescu Glume despre morţi Cine nu e esențial hai sus hai sus hai sus semnat Sfântul Petru
Vlad Voiculescu vrea să se răzbune pe Coaliție încercând să '' trântească'' bugetul Bucureștiului

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu se află, din nou, în centrul unui scandal după ce pe contul de Facebook a publicat un mesaj care pare să fie ironic la adresa morţilor de COVID-19. Acesta a scris, nici mai mult nici mai puţin: „Cine nu e esențial, hai sus, hai sus, hai sus”, semnat Sfântul Petru.

Gafa impartonabilă a fost criticată de Sebastian Bodu, consilierul vicepremierului Kelemen Hunor care a făcut o captură de ecran.

Ministrul Sănătății pare că își bate joc de morţii de COVID-19

Gafa făcută de ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu nu a trecut neobservată. Voiculescu a postat un mesaj pe Facebook ce se dorea a fi o glumă. În mesajul publicat se înţelegea că toţi cei care nu sunt esenţiali pot muri: „Cine nu e esențial, hai sus, hai sus, hai sus”, semnat Sfântul Petru. Sebastian Bodu, vicepremierul lui Kelem Hunor a remarcat mesajul şi a postat pe o reţea de socializare captură de ecran făcută de pe pagina de facebook a ministrului Sănătăţii. Menționăm că postarea a fost ulterior ștearsă de pe contul lui Vlad Voiculescu.

Vlad Voiculescu s-a făcut remarcat, de la preluarea mandatului, prin mai multe controverse decât prin măsuri concrete luate pentru a opri pandemia.

Vlad Voiculescu, scandal după ce îşi dorea obligativitatea purtării măştii şi pentru copiii de până în 5 ani

Unul dintre cele mai răsunătoare scandaluri în care a fost implicat ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a fost acela când şi-a exprimat intenţia de a introduce obligativitatea purtării măştii de protecţie şi pentru copiii de până la 5 ani. În momentul anunţului, în spaţiul public au apărut o sumedenie de reacţii acide la declaraţia ministrului.

Totuşi, Din fericire pentru miile, zecile de mii de copii, Sorin Câmpeanu a câștigat disputa iar preșcolarii nu vor fi obligaţi să poartă mască de protecţie. În acest sens, Ministerul Sănătății împreună cu cel al Educaţiei au emis şi un comunicat de presă.

Vlad Voiculescu şi-a delegat mai toate atribuţiile către secretarii de stat

De altfel, putem să ne facem o părere despre timpul liber al ministrului Sănătăţii. Din perspectiva faptului că în spaţiul public au apărut informaţii asupra faptului că acesta şi-a angajat zeci de consilieri, iar majoritatea atribuţiilor au fost delegate către aceştia, este uşor de anticipat cum de ministrul are atâta timp liber.

Scandalul delegării atribuţiilor de ministru, printre care şi dreptul de semnătură a fost făcut public de PSD care a venit şi cu dovezi în acest sens.

Drept la replică a Ministerului Sănătății

BZI.RO a verificat informația din mai multe surse:

Sursa 1: https://www.google.com/amp/s/m.mediafax.ro/amp/politic/ce-spune-artistul-dan-perjovschi-despre-desenul-cu-sf-petru-fake-news-ul-blamat-de-ministrul-vlad-voiculescu-19947696

Sursa 2: https://www.stiripesurse.ro/ministerul-sanatatii-o-noua-gafa-pe-facebook-consilierul-lui-kelemen-hunor-a-taxat-gluma-total-neinspirata-infantili_1678370.html

Sursa 3: pagina de Facebook a lui Sebastian Bodu (care ulterior a fost închisă de către acesta).

Pe adresa mail-ului de ziar BZI, Ministerul Sănătății a transmis un drept la replică:

„Articolul cu titlul „Gafă de neînțeles făcută de Vlad Voiculescu! Glume despre morți: «Cine nu e esențial, hai sus, hai sus, hai sus», semnat Sfântul Petru” publicat în data de 6 martie a.c. pe site-ul www.bzi.ro conține informații false și neconforme cu realitatea.
Pentru o corectă informare a publicului, în virtutea dreptului la replică, vă solicităm:
1. corectarea informațiilor prezentate în conformitate cu adevărul și cu prevederile legale în vigoare;
2. difuzarea, în aceleași condiții, a prezentului drept la replică.
Drept la replică
Ministerul Sănătății sesizează informațiile false și neconforme cu realitatea din articolul „Gafă de neînţeles făcută de Vlad Voiculescu! Glume despre morţi: «Cine nu e esențial, hai sus, hai sus, hai sus», semnat Sfântul Petru” publicat în data de 6 martie a.c. pe site-ul www.bzi.ro.
Pentru rectificarea informațiilor false și neconforme cu realitatea pe care articolul menționat le conține, facem următoarele precizări:
Postarea la care faceți referire este un fals, nu a fost postată niciodată pe pagina oficială de Facebook a Ministerului Sănătății.
Menționăm că, în virtutea principiului informării corecte și normelor jurnalistice deontologice, aveați obligația de a solicita punctul de vedere al Ministerului Sănătății înainte de publicarea acestor informații false și neconforme cu realitatea.
În aceste condiţii, în vederea unei corecte informări a publicului, Ministerul Sănătății solicită site-ului www.bzi.ro [1] să facă public prezentul drept la replică, aşa cum prevede legislaţia în vigoare, pentru a corecta informaţiile false și neconforme cu realitatea din articolul menționat”, a transmis MS.
Adauga un comentariu