Actualitate

Gafa monumentală a liberalului Florin Roman: „Cu ajutorul bunului Dumnezeu, să avem cât mai multe victime” – VIDEO

Publicat: 27 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gafa monumentală a liberalului Florin Roman Cu ajutorul bunului Dumnezeu să avem cât mai multe victime - VIDEO
Florin Roman

O nouă gafa în Parlamentul României. Liderul Partidului Naţional Liberal din Camera Deputaților, a făcut marți, 27 octombrie 2020, în ședința de plen, o gafă monumentală ce a fost legată de situația epidemiologică din România.

Astfel, în momentul dezbaterii unui proiect de lege ce are ca tema situaţiile de urgenţă şi protecţia civile, proiect guvernamental promovat de secretarul de stat şi şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, liberalul Florin Roman a intrat în dialog și a precizat faptul că speră ca în urma adoptării proiectului „să avem cât mai multe victime”.

„Mă bucur, dle Arafat, că aţi ajuns la o înţelegere cu colegii dvs de minister şi sper că după ce această lege va fi promulgata în Monitorul Oficial, să şi vedem în judeţe că se întâmplă ceea ce v-aţi propus prin acest proiect de lege şi practic cu ajutorul dvs şi al bunului Dumnezeu să avem cât mai multe victime şi cât mai puţine probleme, cât mai puţine bâlbe din partea autorităţilor statului”, a declarat Florin Roman.

Gafă marca Monica Anisie, ministrul Educației și Cercetării

Monica Cristina Anisie, liderul Ministerului Educației și Cercetării, a făcut o nouă gafă. Ministrul a făcut o recomandare de zile mari cu o nonșalanță nemaivăzută. Astfel, ministrul i-a sfătuit pe elevii care locuiesc în gospodăriile fără curent electric și care nu pot utiliza tablete, să privească emisiunile de tele-școală de la postul de televiziune TVR.

În data de 19 octombrie 2020, Monica Anisie a fost interpelată la o emisiune despre moniera în care aceasta a rezolvat impedimentul elevilor care nu dispun de curent electric acasă și nu pot utiliza tabletele, Monica Anisie, ministrul Educației a ținut să precizeze printre soluţii şi varianta emisiunilor TV.

„S-au luat și astfel de măsuri încă din perioada în care am fost în situația de urgență. Cu toții am stat acasă și am desfășurat cursurile în sistem on-line. Acolo unde nu a existat această posibilitate, unitatea de învățământ a asigurat materiale de lucru pentru copii în așa fel încât să continue învățarea.

Mai mult decât atât, Ministerul Educației a realizat în parteneriat cu televiziunea română programul tele-școală, prin care am continuat pregătirea elevilor pentru examenele naționale”, a declarat Monica Anisie.

Premierul României, Ludovic Orban, s-a făcut de râs

Premierul României, Ludovic Orban, s-a făcut de tot râsul într-o vizită oficială la Piteşti, unde se afla în campanie electorală pentru alegerile locale 2002. Prim-ministrul a intrat în vorbă cu un bărbat cu dizabilități ce se afla în scaunul cu rotile. Întrebarea pe care i-a adresat-o Orban a lăsat pe toată lumea cu gura căscată.

Ludovic Orban nu şi-a dat seama de penibilul situaţiei în care se afla.

Orban l-a întrebat pe bătrânul în scaunul electric „ce viteză prinde”, iar acesta i-a explicat că nu e pe viteză… „Sănătate! Vă salut, bine v-am găsit, numai bine!”, a spus Ludovic Orban când l-a văzut pe bătrân în scaunul cu rotile. S-a apropiat de el și și-au strâns mâinile, potrivit înregistrării surprinse de un jurnalist,

Filmarea a fost postata pe platforma de socializare Facebook de către Dan Barnu: „Cu respect, numai bine”, a răspuns bătrânul. „Ce viteză prinde?”, a întrebat Orban, în timp ce l-a bătut pe umăr pe bătrân.

„Nu, păi asta e de handicap… foarte ușor… prinde mai mult, da’ o las ușor, așa…”, a fost răspunsul băttrânului.

”Numai bine,” i-a transmis Ludovic Orban la plecare, iar răspunsul celui din scaunul cu rotile a fost prompt: ”Cu respect, numai bine.” Iar Orban, în final… „Mă bucur că sunteți activ!”

Adauga un comentariu