Actualitate

Garda de corp a Dianei Șoșoacă este interlopul care a bătut cu bestialitate o tânără salvamont FOTO, VIDEO

Publicat: 23 feb. 2021
Sorin Paleșică, garda de corp a Dianei Șoșoacă
Sorin Paleșică, garda de corp a Dianei Șoșoacă

Garda de corp pe care Diana Șoșoacă a folosit-o atunci când a participat la protestele minerilor de la Lupeni este un cunoscut interlop. Pe numele lui, Sorin Paleșică a devenit cunoscut în viaţa publică în urmă cu câţiva ani atunci când a bătut cu bestialitate o tânără care lucra ca salvamont.

La acea dată, Sorin Paleșică a bătut-o pe salvamontista din Staţiunea Strajă, iar oamenii legii l-au reţinut pentru 24 de ore. Acesta a fost eliberat de oamenii legii mai ales că tânăra şi-a restras plângerea.

Cine este, Sorin Paleșică, garda de corp a Dianei Șoșoacă

Sorin Paleșică este un cunoscut interlop. Acesta a ajuns pe prima pagină a presei din România după ce, în 2016, a bătut măr o tânără salvamontistă din Staţiunea Straja. Oamenii legii l-au reţinut pentru 24 de ore dar ulterior l-au eliberat. Incidentul a avut loc într-un bar din staţiunea Strajă, iar fata se face vinovată de faptul că a avut curajul să îl roage pe interlop să facă linişte.

Pentru că interlopul s-a simţit lezat de spusele fetei, acesta a lovit-o pe aceasta aplicându-i un pumn în față. Fata a căzut leşinată. Tatăl fetei a povestit, la acea vreme, ce s-a întâmplat

„Am asistat cum fiica mea este dusă de colegii noștri de la SMURD la spital. Ea mi-a zis doar că l-a rugat pe acel individ să se liniștească și a fost bătută, restul am văzut pe înregistrări. Azi-dimineață, când am plecat de acasă, avea fața tumefiată, un ochi vânăt și se vaită de dureri de cap, având un traumatism în zona occipitală, că are tulburări la mers, este amețită și nu vede bine”, declara tatăl fetei.

Interlopul a fost condamnat şi la închisoare. Sorin Paleșică a făcut închisoare, după ce, în 2006, a schingiuit un tânăr și l-a abandonat aproape mort, după ce și-a pus câinii pe el. El a fost eliberat în 2013. Paleșică a fost bodyguard-ul sentaoarei Șoșoacă, sâmbătă, la Lupeni, scrie Ziariștii.

 

Diana Șoșoacă a fost la protestele minerilor de la Lupeni

Sâmbătă, senatorul ieșean Diana Șoșoacă a făcut un circ total la protestele minerilor de la mina Lupeni.  Controversatul jurnalist Luis Lazarus s-a poziționat în tabăra celor care îi iau apărarea senatoarei Diana Șoșoacă și se declară de partea ei. Mai mult, acesta consideră că ceea ce a făcut Guvernul pentru mineri este o încercare de a deturna atenția opiniei publice de la demersul avocatei Șoșoacă în Valea Jiului. Totodată, o reacție la acțiunile fostei senatoare AUR a avut și fostul parlamentar Robert Turcescu.

Robert Turcescu este de părere că Diana Şoşoacă este noul Corneliu Vadim Tudor al României. Tot ce face acum senatoarea, care a fost dată afară din AUR, este doar pentru audienţă, crede Turcescu.

Comentarii
Adauga un comentariu