Cancan

Luis Lazarus sare în apărarea senatoarei Șoșoacă: „Toţi s-au speriat! I-a agitat foarte tare”

Publicat: 23 feb. 2021
Luis Lazarus apărarea senatoarei Șoșoacă
Cunoscutul om de televiziune Luis Lazarus se declară un fan înfocat al senatoarei Diana Șoșoacă

Controversatul jurnalist Luis Lazarus s-a poziționat în tabăra celor care îi iau apărarea senatoarei Diana Șoșoacă și se declară de partea ei. Mai mult, acesta consideră că ceea ce a făcut Guvernul pentru mineri este o încercare de a deturna atenția opiniei publice de la demersul avocatei Șoșoacă în Valea Jiului. Totodată, o reacție la acțiunile fostei senatoare AUR a avut și fostul parlamentar Robert Turcescu.

Cunoscutul om de televiziune Luis Lazarus se declară un fan înfocat al senatoarei Diana Șoșoacă. În urma ultimelor evenimente petrecute, care au avut-o în centrul atenției pe senatoarea Șoșoacă, acesta a postat un mesaj laudativ. Așadar, Luis Lazarus nu numai că este de acord cu stilul controversatei avocate, ba chiar îi și laudă demersurile.

Luis Lazarus, în apărarea senatoarei Șoșoacă

Jurnalistul Luis Lazarus a transmis recent un mesaj de susținere pentru senatoarea Diana Șoșoacă, cea care a fost exclusă recent din AUR, partidul care a propulsat-o în Parlament. Ţinând cont că şi el este genul de persoana care face scandal de fiecare dată, nu ne miră reacţia sa.

„Guvernul s-a speriat! Toţi s-au speriat! Șoșoaca i-a agitat foarte tare! Nu le-a plăcut ideea asta de parlamentar implicat în toate evenimentele fierbinţi! Contravine cu statul la căldură, în parlament! Aşa că s-au gândit tot weekendul şi au făcut o şmecherie! Ca să nu ia cumva Șoșoacă laurii, pentru rezolvarea problemei minerilor, să nu pară că a fost importanta vizita ei acolo, au făcut o înţelegere… pe sub masă!

Raluca Turcan, sfătuită de cei aflaţi în spatele uşilor închise şi văzând că lucrurile se precipită şi e pe cale să izbucnească vreo «Răscoală» sau, cine ştie, poate chiar vreo «Revoluţie», l-a chemat pe un sindicalist, care până azi dormise, fiind ocupat probabil cu altele, şi au semnat la iuţeală un protocol, ca să obţină timp şi să închidă revolta! Acum sigur că, după război, mulţi viteji se arată!!! Doamne fereşte!!! Hop şi Gâdea la uşa minei!!!

Pffff!!! No comment, dar unii… chiar nu ştiu să-şi vadă de treabă! Dar eu vă spun ceva: trebuie să fim atenţi la ceea ce se va întâmpla în trei luni! În spatele acestor «amabilităţi» guvernamentale sta de fapt decizia, deja luată, de a închide minele! Şi presupunerea că, atunci când asta se va întâmpla, minerii nu vor mai fi uniţi şi nici organizaţi! E o tactică veche! Urmăriţi evoluţiile şi o să vedeţi dacă am dreptate”, a scris Lazarus pe pagina sa de Facebook.

Diana Şoşoacă, noul Vadim Tudor de România

Robert Turcescu este de părere că Diana Şoşoacă este noul Corneliu Vadim Tudor al României. Tot ce face acum senatoarea, care a fost dată afară din AUR, este doar pentru audienţă, crede Turcescu.

„Ca să facă audienţă în România zilelor noastre e nevoie de scandal, e nevoie de injurii, e nevoie de acţiune. Apariţia Dianei Şoşoacă ba alături de mineri, ba la cuvioasa Parascheva, ba, recent la Institutul «Marius Nasta» cu scandal nu ar trebui să surprindă pe nimeni. Aşa se face acum politică în România. Aşa se face audienţa şi aşa se câştigă voturi în ţara noastră. În timp ce purta un dialog şi se certa cu Vlad Vociulescu, transmitea în direct pe Facebook. Reţeta nu e nouă. Pe vremea când nu erau reţele de socializare, era Vadim Tudor şi televiziunile. Era un om care făcea rating şi era invitat în aceste studiouri”, a spus Turcescu.

În altă ordine de idei, nu e de mirare faptul că Luis Lazarus sare în apărarea senatoarei Șoșoacă deoarece astfel are de câștigat și el notorietate.

Comentarii
  • Cine este Lazarus un fripturist de la OTV acum la Romania Tv. Nu a avut nu are si nici nu o sa aiba credibilitate atat timp cat nu recunoaste de catre cine este platit in demersurile sale masina lui costa enorm de multi bani cu siguranta nu ii castiga din ziarist de investicatii?

Adauga un comentariu