Sport

Gata cu joaca! Începe campionatul suferinței pentru fotbaliștii ieșeni! Poli debutează azi în play-out

Publicat: 28 feb. 2020

Aflați pe loc de baraj după sezonul regulat, fotbaliștii ieșeni trebuie să tragă tare pentru a scăpa de o retrogradare care ar putea fi sinonimă cu dispariția clubului din Copou! Primul obstacol din play-out se numește FC Sepsi Sfântu Gheorghe, iar meciul este programat astăzi, cu începere de la ora 18:00, în deplasare (în direct la Digi Sport, Telekom Sport, Look Sport) și live text pe www.bzi.ro.

Primele concluzii după cele 4 jocuri din sezonul regulat

Înaintea meciului de astăzi, antrenorul principal al Politehnicii, Mircea Rednic, a declarat că a tras concluziile după primele jocuri oficiale la cârma ieșenilor:
„Le-am dat șansa aproape la toți jucătorii să evolueze în cele 4 meciuri de până acum. Am tras linie, deja mi-am facut o imagine. Clar nu vor mai fi atâtea schimbări. Avem jucători accidentați, Târnovanu, Bădic și Radu. Zaharia are gripă. De la el a luat și medicul Eugen Moroșan, care sper să se facă bine și să ajungă la Sf. Gheorghe în ziua jocului”.

Orice punct contează

Referitor la playout, Mircea Rednic a spus că fiecare punct contează.

„Începe un alt campionat. Fiecare punct contează. Ar fi extraordinar să începem cu o victorie, dar m-ar mulțumi și un egal. Sunt susținut de toată lumea, mai puțin de unii jurnaliști. Cred că sunt afectați și jucătorii de lucrurile care au apărut în presă. Puteți să-i întrebați și pe ei dacă mă port urât cu ei. Sunt subiecte neadevărate. Am venit cu sufletul deschis aici. Știam că e situația grea. Mi-aș dori o reacție din partea fotbaliștilor pentru că nici pentru ei nu e o situație plăcută.

Condițiile sunt bune, vor primi și banii… Cu excepția meciului cu Universitatea Craiova am pierdut la limită, după ce am condus, în fața unor formații mult mai omogene, cu mult mai puține schimbări în lot față de noi. Îmi reproșez doar că nu l-am introdus pe Mihalache cu Viitorul să menținem rezultatul și l-am bagat pe Cristea. Mă bazez pe toți jucătorii, inclusiv pe cei care nu au fost în cantonament. Eu am experiență de playout și din Belgia, și cu Dinamo. Orice punct contează. Eu cred că echipa a crescut de la meci la meci. Primul obiectiv e jocul cu Sepsi. Cupa României e ca un bonus”, a declarat Mircea Rednic.

Omoh se simte bine la Iași

La conferința de presă, atacantul Michael Omoh a declarat că iși dorește foarte mult ca Poli să câștige cât mai repede un meci oficial:

„Ne pregătim pentru playout acum. Am lucrat foarte bine în această perioadă. E ca un nou campionat pentru noi și suntem convinși că va ieși bine. Mă bucur că am marcat, dar îmi pare rău că nu am câștigat până acum. M-am adaptat bine la Iași. Vremea este bună, nu atât de rece pe cât m-aș fi așteptat. Oamenii sunt calzi, îmi transmit gânduri bune. E ok”.

Partida Sepsi Sf. Gheorghe – CSM Politehnica Iași, din prima etapă a playout-ului Ligii I, va avea loc vineri, 28 februarie, de la ora 18:00.loading...

Adauga un comentariu