Local

Gata! Mașina „capturată” la releu, în Bucium, a dispărut. Odată cu ea, și secretul unei nopți de neuitat – FOTO

Publicat: 21 sept. 2022
_____ Vizualizări 5 Comentarii
Gata Mașina capturată la releu în Bucium a dispărut. Odată cu ea și secretul unei nopți de neuitat  FOTO
Mașina împotmolită la releu în Bucium a dispărut

Autoturismul rămas împotmolit la releu, în Bucium, a dispărut. Cel mai probabil proprietarul l-a ridicat după ce a stat acolo peste noapte

Mașina „capturată” în locul în care se iubesc îndrăgostiții a dispărut. Cel mai probabil proprietarul a ridicat-o. Cu siguranță, mașina are nevoie de reparații serioase, asta după ce a fost vandalizată parțial. Vă reamintim că, zilele trecute, șoferul unui autoturism marca Ford a vrut să oprească într-un loc ferit de ochii lumii. Planul său nu a mers ca la carte și a rămas împotmolit. A încercat să iasă de acolo, dar nu a reușit, de aceea a luat numele de înmatriculare ale mașinii, le-a pus pe bancheta din spate și a plecat. Autoturismul a fost vandalizat parțial. Acesta nu mai are câteva elemente de decor, nici farurile. Chiar dacă șoferul a încercat să „șteargă” urmele, o domnișoară a uitat un element extrem de important pe bancheta din spate.

Urme pe bancheta din spate

Pe bancheta din spate a autoturismului a fost uitat certificatul de naștere al unei domnișoare. Este vorba de o tânără de 25 de ani, născută în județul Vaslui. De asemenea, se puteau observa și câteva haine. Nu este clar dacă domnișoara al cărei certificat de naștere se afla pe bancheta din spate este și șoferul mașinii vandalizate în zona Bucium. Reporterii BZI au vrut să afle dacă proprietarul a cerut ajutorul polițiștilor.

Nu au cerut ajutor poliției

Contactați de reporterii BZI, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași au precizat că nu au fost sesizați despre acest incident. În orice caz, dacă proprietarul va depune o plângere, oamenilor legii nu le va fi foarte simplu să dea de cei care au distrus autoturismul. Toate acestea, cu siguranță, nu s-ar fi întâmplat, dacă cei din mașină nu își doreau o întâlnire de neuitat. Totuși, putem spune că au avut mare noroc.

La doar 3-4 metri este o prăpastie adâncă. Dacă mașina ar fi căzut, am fi vorbit despre o tragedie.

Comentarii
Adauga un comentariu