Prima pagină » Actualitate » Gaura neagră din Guvernul condus de PSD-PNL! 100 de milioane de euro s-au dus în fiecare zi fără nicio explicație! Pe ce au cheltuit Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă banii?

Gaura neagră din Guvernul condus de PSD-PNL! 100 de milioane de euro s-au dus în fiecare zi fără nicio explicație! Pe ce au cheltuit Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă banii?

27 mart. 2024, 12:39,
BZI.ro, în Actualitate

Fostul ministru de Finanţe, Eugen Teodorovici, analizează noile cifre publicate de Ministerul de Finanțe și care arată că Guvernul PSD-PNL a cheltuit câte 100 de milioane de euro pe zi în ultimele 60 de zile. Gaura neagră făcută de Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă este imensă!

100 de miliarde de lei pe zi toacă covrigarul Marcel Ciolacu din banii românilor

Covrigarul Marcel Ciolacu a cheltuit 100 de milioane de euro în fiecare zi din ultimele 60 de zile, dar nimeni nu știe pe ce s-au dus banii. Suma totală este de, atenție, 6 miliarde de euro!!! Vă imaginați câte spitale s-ar face cu asemenea bani, câte scoli s-ar renova! Eugen Teodorovici, fostul ministru de Finanțe a făcut o analiză pe datele publicate chiar de ministerul de Finanțe.

Deficitul este unul record! Niciodată nu a fost atât de mare

Vă salut. O scurtă informare pentru toți cei care vor să mai fie conduși de cei doi specialiști ai României, Ciolacu și Ciucă, și care sub atentă, continuă îndrumare a lui Klaus Iohannis ne livrează aproape zilnic record după record. Din păcate, recorduri negative, atât pentru cei care, mulți sper să fie, speră la o schimbare în acest an. Ministerul de Finanțe a publicat execuția bugetară pentru primele 2 luni din 2024, o execuție bugetară care arată un record negativ. Cred că un record al ultimilor foarte mulți ani, cred că România din 2006 nu a mai avut un deficit atât de mare. Execuţia bugetului general consolidat în primele două luni ale anului 2024 s-a încheiat cu un deficit de 28,99 mld lei, respectiv 1,67% din PIB. explică Eugen Teodorivici

100 de milioane de euro pe zi cheltuite fără explicații

Guvernul a cheltuit pentru primele 2 luni 100 de milioane de euro zilnic, fără că cetățenii României, firmele plătitoare de taxe, oamenii plătitori de taxe, să cunoască destinația acestor sume. Din păcate, alte recorduri precum datoria publică care se ridică la 48-49% din PIB, atenție în condițiile în care PIB-ul României de astăzi este măsluit de actualul Ministru de Finanțe astfel încât actuala datorie publică să nu sară de pragul psihologic de 50%, ea este cu siguranță peste 50% datoria publică. punctează fostul ministru de Finanțe.

Inflația este record la nivel de Uniune Europeană

De asemenea, inflația, pe primele 2 luni în România, este peste 7%, ceea ce în Europa, inflația fiind de sub 3%. Iată trei indicatori macro, din păcate, negativi și care ar trebui să ne creeze multe semne de întrebare și îngrijorare. Asta poate să iasă din mâna unora care nu au niciun fel de educație. Toate cele bune, să sperăm cu adevărat bune pentru noi.a conchis Eugen Teodorovici, fost ministru de Finanțe

Vedem cum asemenea specimene precum Marcel Ciolacu, cel care încă nu și-a dat Bacalaureatul și a făcut fals și uz de fals, sau generalul dovedit plagiator, Nicolae Ciucă, conduc țara spre haos, spre recorduri negative, spre un dezastru și foamete! Trebuie să spunem STOP acestui jaf și a prostiei din fruntea țării și să votăm oameni corecți, suverani și patrioți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 iulie 2024
06 iulie 2024