Sport

Gazonul de pe Arena Națională ar putea fi schimbat din nou, înainte de Euro 2020! Anunțul făcut de șefii FRF

Publicat: 30 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gazonul de pe Arena Națională ar putea fi schimbat din nou înainte de Euro 2020 Anunțul făcut de șefii FRF

Gazonul de pe Arena Națională ar putea fi schimbat din nou înainte de Euro 2020, anunță președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu. Acest lucru stă la decizia Primăriei Capitalei.
Ar putea fi a treia oară în ultimii doi ani când gazonul de pe cel mai mare stadion din România va fi schimbat. Președintele FRF dă vina pe oamenii care se ocupă de suprafața de joc și spune că noul gazon ar putea fi hibrid, la fel ca cel de pe ”Ion Oblemenco”.

„Ne dorim un gazon optim pentru Euro 2020”

„Este un aspect pe care Primăria Capitalei îl are în vedere, și noi ne dorim să avem un gazon optim pentru Euro 2020, fiindcă acest lucru va conta cel mai mult. Acum e această discuție dacă vom avea un gazon natural sau unul hibrid, noi ca țară suferim foarte mult, se pare că nu avem acest «know how» de a știi cum să întreținem suprafețele de joc”, a spus Răzvan Burleanu, în cadrul unei conferințe de presă.

Turneul final de la anul, la care sperăm să fie prezentă și naționala României, va debuta pe 12 iunie 2020 și se va desfășura în 12 orașe europene, printre care și București. Capitala țării noastre va găzdui patru partide, toate pe Arena Națională: trei în Grupa C (pe 14, 18 și 22 iunie 2020) și o optime de finală pe 29 iunie 2020. În cazul calificării la Euro 2020, tricolorii vor disputa cel puțin două meciuri pe arena de cinci stele.

Tragerea la sorți pentru grupele EURO 2020 va avea loc la București

Tragerea la sorți pentru grupele Euro 2020 va avea loc în România, la Romexpo, în București, pe data de 30 noiembrie 2019. Decizia vine și ca urmare a relației foarte bune pe care președintele FRF, Răzvan Burleanu, o are cu președintele UEFA, Aleksander Ceferin. Inițial s-a vehiculat că tragerea la sorți va fi ținută la Ateneul Român, însă în cele din urmă s-a optat pentru Romexpo.
Capitala României a primit de la UEFA privilegiul de a organiza tragerea la sorți a grupelor turneului final care va fi găzduit de 12 țări. Bucureștiul va organiza patru meciuri de la Euro 2020: trei în grupe și unul din optimile de finală, toate pe Arena Națională

Adauga un comentariu