Prima pagină » Actualitate » Geanina părăsește serialul Las Fierbinți? Ce anunț a făcut Anca Dumitra

Geanina părăsește serialul Las Fierbinți? Ce anunț a făcut Anca Dumitra

31 ian. 2024, 09:33,
BZI.ro, în Actualitate

Anca Dumitra, actrița care îi dă viață Geaninei din Las Fierbinți, ar urma să nu mai joace în cea mai de succes comedie românească. Fanii se întreabă acum dacă Geanina părăsește serialul Las Fierbinți. Serialul va reveni cu un nou sezon în care locuitorii celui mai popular sat din România își continuă aventurile pline de umor.

Geanina părăsește serialul Las Fierbinți?

Sunt mai bine de mai bine de 10 ani de când românii s-au îndrăgostit de cea mai de succes comedie de la noi, serialul Las Fierbinți. Serialul revine cu un nou sezon în care locuitorii celui mai popular sat din România își continuă aventurile pline de umor.

Din 13 februarie 2024, Bobiță, Dorel, Aspirina, Giani și celelalte personaje vor avea parte de surprize și pățanii savuroase într-un sezon inedit.

Las Fierbinți a fost și în 2023 cel mai iubit serial din România, clasându-se pe prima poziție în topul audiențelor, În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, Las Fierbinți a înregistrat un rating mediu de 10,1% și o cotă de piață de 30%.

Anul trecut, peste 1,7 milioane de români au văzut, în medie, fiecare episod din Las Fierbinți și peste 3 milioane de telespectatori s-au uitat la cel puțin un minut din cel mai iubit serial.

După 24 de sezoane, actrița Anca Dumitra, care o interpretează pe Geanina, este onorată de reacțiile pozitive pe care serialul le generează și de sprijinul publicului, care face din fiecare episod Las Fierbinți să fie lider de audiență. Chiar dacă s-a zvonit la un moment dat că aceasta va renunța la rolul ei din cauza căsniciei, nici vorbă de așa ceva.

„Vă mulțumim pentru toată susținerea voastră! Sperăm să fiți cu ochii pe noi și în acest nou sezon, ce debutează pe 13 februarie cu situații inedite și pline de umor. Pentru noi, întregul proiect reprezintă o bucurie. Filmăm cu drag și spor și dorim să ne fiți alături ca până acum, din fața televizorului. Vizionare plăcută!”, a spus Anca Dumitra.

Ecaterina Ladin: „Las Fierbinți este proiectul meu de suflet!“

Ecaterina Ladin, actrița care joacă rolul Dalidei, secretara primarului Vasile, este și ea copleșită de susținerea celor de acasă.

„Dacă acum 12 ani cineva mi-ar fi spus că după 24 de sezoane, telespectatorii vor fi la fel de entuziasmați de vizionarea unui nou episod din Las Fierbinți, nu aș fi crezut. Aprecierea publicului este la fel de mare ca în prima zi, iar eu nu pot să exprim în cuvinte cât de recunoscătoare sunt pentru asta“, a spus Ecaterina Ladin.

Actrița a precizat că a creat-o pe Dalida pentru a fi mai bună.

„Las Fierbinți este proiectul meu de suflet și sunt convinsă că cei de acasă îl îndrăgesc atât de mult deoarece personajele pe care le interpretăm prezintă diverse tipologii inspirate din realitate. Pe Dalida am creat-o, i-am dat naștere și muncesc în continuu pentru ca ea să fie mai bună, mai adevărată. În ceea ce privește telespectatorii, nu pot decât să le mulțumesc pentru faptul că ne urmăresc de mai bine de 10 ani cu același entuziasm!”, a mai spus Ecaterina Ladin.

Acum, fanii serialului se întreabă dacă Geanina părăsește serialul Las Fierbinți, mai ales după ce s-a zvonit că aceasta va renunța la rolul ei din cauza căsniciei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
13 iulie 2024
13 iulie 2024