Cancan

Anca Dumitra are o biografie impresionantă. Detalii inedite din viața privată a frumoasei actrițe

Publicat: 25 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anca Dumitra are o biografie impresionantă. Detalii inedite din viața privată a frumoasei actrițe
Frumoasa actriță Anca Dumitra are o biografie impresionantă și o carieră artistică de succes.

Anca Dumitra, îndrăgita actriță din serialul ,,Las Fierbinți”, are o biografie impresionantă și o carieră de succes pe plan artistic. Tânăra se bucură de aprecierea publicului și aduce zâmbete pe chipul tuturor cu personajul pe care îl interpretează în serialul de la Pro Tv.

Dincolo de realizările deosebite în carieră, Anca Dumitra este o prezență discretă în spațiul public și vorbește de puține ori despre planul personal. Artista a încercat să fie departe de scandalurile din lumea mondenă și este atentă la fiecare apariție a sa. Iată câteva detalii inedite din viața privată a frumoasei actrițe.

Anca Dumitra, actrița cu o biografie impresionantă și o carieră de succes

La vârsta de 34 de ani, Anca Dumitra se bucură de aprecierea publicului autohton și de realizările profesionale. Vedeta și-a dorit de mică să ajungă o actriță celebră și nu a renunțat niciodată la visul ei.

Originară din Craiova, tânăra artistă s-a mutat la București pentru a studia actoria, iar la scurt timp avea să primească cel mai important rol al său într-un serial de succes.

Personajul feminin Geanina avea să îi aducă și mai multă celebritate, artista reușind să cucerească imediat publicul prin talentul său deosebit. În cadrul unui interviu, Anca Dumitra a vorbit despre marea ei pasiune, actoria, dar și despre debutul său în lumea artistică.

,,Am primit un telefon de la directorul de casting, la momentul respectiv se credea că va fi un film, nu un serial. Bineînţeles că atunci altele au fost gândurile mele, dar mă bucur că s-a dovedit a fi un serial de televiziune de o aşa lungă durată. Directorul de casting mi-a spus: „Uite, e o gagică de 17-18 ani, fata primarului, frumuşică, dar prostuţă.”  Asta a fost singura descriere pe care mi-a făcut-o.

M-am dus la casting, unde erau foarte multe fete pe care le ştiam. Eu în acel moment, în 2009, terminam facultatea şi mă înscrisesem la master. Am lăsat toate fetele să intre, pentru că aveam foarte mari emoţii. (…) Eu speram în sinea mea să iau castingul, iar o lună mai târziu am primit telefonul şi am fost anunţată că am fost aleasă. A fost o aventură frumoasă.”, a mărturisit celebra actriță.

Anca Dumitra recunoaște că rolul pe care îl interpretează în serialul de la Pro Tv a ajutat-o enorm în carieră și se bucură din plin de succes. Artista își dorește în continuare să îi impresioneze pe fanii săi cu talentul și energia sa.

O altă actriță îndrăgită de public este Crina Matei, artista cu o biografie uluitoare și o carieră impresionantă pe plan artistic. De un real succes profesional se bucură și carismaticul Andrei Ștefănescu. Acesta este apreciat de publicul autohton și reușește să aducă zâmbete de fiecare dată când apare la tv. O poveste de viață impresionantă are și Ami, cântăreața care a făcut sacrificii enorme pentru a ajunge celebră. În prezent, aceasta este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România.

Cum este frumoasa vedetă dincolo de lumina reflectoarelor

Multă lume se întreabă cum este Anca Dumitra dincolo de celebritate. Vedeta este extrem de discretă când vine vorba de viața privată și își ține familia departe de lumina reflectoarelor. Aceasta a vorbit de puține ori despre relațiile sale de dragoste sau despre părinți.

Cu toate acestea, Anca Dumitra și-a deschis sufletul și a mărturisit cum este ea dincolo de scena artistică, dar și cum a schimbat-o celebritatea.

,,Empatizez foarte ușor cu oamenii, cu situațiile, și mă pot emoționa foarte multe lucruri. (…) Pe plan profesional, m-a modificat extrem de tare, e un rol într-o carieră pe care mi-o doresc bogată, de lungă durată şi frumoasă. Startul este bun, să vedem mai departe ce o fi. (…) Nu mi-am luat-o în cap, ştiu foarte bine că e o profesie care nu se face chiar aşa de uşor, poţi acum să ai impresia că ai totul şi mâine să nu mai ai nimic, dar nu neapărat pentru că ar lucra cineva împotriva ta.

Ştiu că până acum mi-a mers foarte bine, dar nimeni nu-ţi asigură o continuitate. Chiar dacă acum faci un rol foarte bine, nu ai siguranţa că mâine eşti sunat să mai faci încă trei. Ce ştiu este că trebuie să fiu pregătită în orice moment şi îmi place să fac bine ceea ce fac, fac cu responsabilitate, nu-mi bat joc de munca mea, pentru că dincolo de munca pe care o fac eu sunt oameni care privesc şi vreau să se bucure, să înţeleagă că e o muncă pe care o facem cu mult profesionalism şi cu multă bucurie.”, a mai precizat artista.

Frumoasa actriță Anca Dumitra are o biografie impresionantă și o carieră artistică de succes, fiind apreciată de public. Aceasta se bucură din plin de viață și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare la evenimentele mondene.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Adauga un comentariu